Rekor Seviyelerde Olan Akaryakıt Fiyatlarına ING Bank'tan Dur Çağrısı: 500 TL'lik İndirim Hakkı Tanımlanacak!

Rekor Seviyelerde Olan Akaryakıt Fiyatlarına ING Bank'tan Dur Çağrısı: 500 TL'lik İndirim Hakkı Tanımlanacak!

Yeni dönemde başlayan Rusya- Ukrayna savaşı sonrası üst seviyelere ulaşan akaryakıt fiyatlarına karşın tepki gösteren ING Bank, müşterisine 500 TL’lik indirim hakkı tanımlayacağını duyurdu. İşte bankanın güncel kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

24 Şubat tarihi itibari ile Ukrayna sınırlarını ihlal eden Rus ordusu, iki ülkenin emtia varlıklarının değer kazanmasına sebep oldu. Söz konusu varlıklardan birisi de brent petrol oldu. Brent petrolün hızlı bir şekilde 100 doların üzerine doğru tırmanması ile birlikte, ülke sınırları içerisinde satışa sunulan akaryakıt ürünleri de yüksek oranlarda zamlandı. ING Bank, sektörde yaşanan bu olumsuz gelişmelerden sonra yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

ING Bank Akaryakıt ve Otogaz Kampanyası 2022

Türkiye’nin en önemli özel bankalarından birisi olan ING Bank, ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmelerden ötürü zamlı fiyatlardan satılan akaryakıt ürünlerinin ve otogazın, şubat ayının sonunda başlayan Rusya- Ukrayna savaşından sonra iyiden iyiye artmasına karşın yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre 12 ay boyunca ilgili ING kartları aracılığı ile 500 TL’lik akaryakıt veya otogaz alışverişi yapacaklarının taahhüdünü veren mevcut müşterilere, 500 TL tutarında indirim hakkının tanımlanacağı bilgisi kaydedildi.

ING Bank Akaryakıt ve Otogaz Kampanyasının Ayrıntıları

ing-bank.jpg

ING Bank yeni dönemde giderek artan akaryakıt ve otogaz fiyatlarına karşın kendi müşterisini koruma altına almak amacı ile geliştirmiş olduğu akaryakıt ve otogaz kampanyasının ayrıntılarını paylaştı. Banka tarafından yapılan açıklamalara göre söz konusu kampanyanın yalnızca bireysel müşterileri kapsadığı ve akaryakıt ile otogaz alışverişlerinin Petrol Ofisi noktalarından yapılması gerektiği bilgisi kaydedildi.

ING Bank geliştirmiş olduğu ve yalnızca PO istasyonlarında geçerliliği olan akaryakıt ve otogaz kampanyası kapsamında yapılacak olan harcamaların, PO Mobil ödeme aracılığı ile ödenmesi gerektiğinin, kampanya kapsamında belirlenmiş olan şartlardan birisi olduğunu vurguladı.

INB Bank’ın Akaryakıt ve Otogaz Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

ING Bank tarafından duyurulmuş olan 500 TL indirim kazanımlı akaryakıt ve otogaz kampanyasından fayda sağlamak isteyen müşterilerin, bankanın mobil uygulamasını telefonlarına indirmeleri gerekmektedir. Uygulamaya giriş sağlanmasından sonra açılan ekranda yer alan “kampanyalar” kısmından akaryakıt kampanyasına online olarak başvuru yapılabilmektedir.