QNB Finansbank, İş Bankası ve CepteTEB Çocuklu Ailelere Seslendi: Eğitim Masraflarını Günde 12 TL'ye Karşılayabileceksiniz!

QNB Finansbank, İş Bankası ve CepteTEB Çocuklu Ailelere Seslendi: Eğitim Masraflarını Günde 12 TL'ye Karşılayabileceksiniz!

Artan eğitim masraflarına karşın ailelerin yanında olduklarını duyuran QNB Finansbank, İş Bankası ve CepteTEB, eğitim kredisi kampanyalarını duyurdu.

QNB Finansbank, İş Bankası ve CepteTEB, giderek pahalılaşan hayat şartları karşısında çocuklarının eğitim masraflarını karşılamakta zorlanan anne ve babalara, eğitim kredisi hizmetinin sunulacağını bildirdi.

QNB Finansbank Eğitim Kredisi Kampanyası 2022

QNB Finansbank, yeni dönemde artan eğitim masraflarına karşın anne babaların yanında olduğunu duyurdu. Banka, eğitim masraflarının karşılanabilmesi amacı ile geliştirmiş olduğu uygun faiz oranlı eğitim kredisi kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

QNB Finansbank’ın eğitim masraflarının karşılanması amacı ile geliştirmiş olduğu eğitim kredisi kampanyasının azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı ise yüzde 1,79 olarak belirlendi. Banka bu veriler ışığında sunacak olduğu 10 bin TL’lik nakit hizmeti karşılığında aylık olarak ödenmesini talep ettiği taksit tutarını, 402 TL olarak hesapladı.

Türkiye İş Bankası Eğitim Kredisi Kampanyası 2022

2020/02/21/is-bankasi-hisseleri-neden-yeniden-gundeme-geldi-h86758-af627.jpg

Son olarak kart kampanyaları ve emekli promosyonu kampanyası ile gündeme gelmeyi başarmış olan Türkiye İş Bankası, ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinin devam etmesi sonucunda artan eğitim masraflarına karşın ailelerin yanında yer aldığını duyurdu. Banka, yeni eğitim kredisi hizmetinin ayrıntılarını paylaştı.

İş Bankası’nın eğitim masraflarının karşılanması amacı ile geliştirmiş olduğu eğitim kredisi kampanyasının azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı ise yüzde 1,90 olarak belirlendi. Banka bu veriler ışığında sunacak olduğu 10 bin TL’lik nakit hizmeti karşılığında aylık olarak ödenmesini talep ettiği taksit tutarını, 410 TL olarak hesapladı.

CepteTEB Eğitim Kredisi Kampanyası 2022

Türkiye Ekonomi Bankası’nın şubesiz bankacılık kolu olan CepteTEB de yeni dönemde artan eğitim masraflarına karşın geliştirmiş olduğu eğitim kredisi hizmeti ile ailelerin yanında olduğunu duyurdu. Banka, söz konusu hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını yüzde 1,59 olarak belirledi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarı ise 387 TL olarak hesaplandı.