QNB Finansbank Emekli Destek Paketini Açıkladı: 2 Bin 750 TL Karşılıksız Ödeme, 360 TL Eczane İndirimi!

QNB Finansbank Emekli Destek Paketini Açıkladı: 2 Bin 750 TL Karşılıksız Ödeme, 360 TL Eczane İndirimi!

Yeni dönemde artan masraflara karşın geliştirmiş olduğu avantajlı kampanyalar ile vatandaşın yanında yer alan QNB Finansbank, emekli müşterileri için de destek paketi geliştirdiğini açıkladı. İşte bankanın yeni hizmetlerine ilişkin ayrıntılar…

Döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen yukarı önlü hareketler hem hizmet ürünlerinin hem de diğer hizmet başlıklarının yüksek oranlı zamlar almasına sebep oldu. Yapılan zamlar karşısından geçinmekte zorlanan vatandaşlar, bankaların destek kampanyalarını araştırmaya başladılar. Bu esnada devreye giren QNB Finansbank, gündelik hayatın zorlayıcı şartlarından en çok etkilenen gruplardan birisi olan tek maaşlı emekli vatandaşlar için bir destek paketi geliştirdiğini açıkladı.

QNB Finansbank geliştirmiş olduğu emekli destek paketi kapsamında yeni müşterilerine hem karşılıksız nakit ödeme yapılacağını hem de birçok avantajın tanımlanacağını bildirdi. Banka, söz konusu destek paketinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

QNB Finansbank Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

QNB Finansbank emekli destek paketi başlığı altında geliştirmiş olduğu promosyon kampanyasının ayrıntılarını paylaştı. Buna göre alınan emekli maaşı ödemelerine göre değişiklik gösteren promosyon tutarları şu şekilde belirlendi:

  • 0- 1.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 1.850 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 2.300 TL
  • 2.500 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 2.750 TL

QNB Finansbank Ayrıcalıklı Emekli Hizmetleri

qnb-finansbank-ayricalikli-emekli-hizmetleri.jpg

QNB Finansbank emekli maaşı hesabını banka bünyesine taşıyan yeni müşterilerine sunacağı ayrıcalıkları şu şekilde bildirdi:

  • Tüm bankaların ATM noktalarından ayda iki kez ücretsiz para çekimi
  • Ücretsiz havale ve EFT işlemi
  • Banka şubelerinde işlem önceliği
  • Emekli bankacılığı hattı (0850 222 11 00)
  • Yıllık aidatsız kredi kartı
  • Kredi kartı ile market ve eczanelerde yapılan harcamalara 360 TL’lik indirimi

QNB Finansbank’ın Müşterisi Olmak İçin Ne Yapmak Gerekir?

QNB Finansbank tarafından geliştirilmiş olan emekli promosyonu kampanyasından ve diğer ayrıcalıklı emekli hizmetlerinden yararlanmak için maaş hesabının banka bünyesine taşınması gerekmektedir. Söz konusu maaş hesaplarının taşınması, mobil uygulama, internet bankacılığı kanalı ve banka şubeleri aracılığı ile verilen talimat ile mümkündür.