QNB Finansbank Emekli Destek Paketi Açıkladı: Aidatsız Kart, 2750 TL Nakit Ödeme, 150 Bin TL Kredi!

QNB Finansbank Emekli Destek Paketi Açıkladı: Aidatsız Kart, 2750 TL Nakit Ödeme, 150 Bin TL Kredi!

Ülkemizin en önemli özel bankalarından birisi olan QNB Finansbank emekli müşterileri için özel olarak hazırlamış olduğu Emekli Destek Paketi’ni erişime açtı. İşte bankanın Emekli Destek Paketi’nin içeriğine ilişkin ayrıntılar…

QNB Finansbank, yeni dönemde nakde olan ihtiyacı artan emekli vatandaşlara 3 farklı kategori altında avantajlı kampanya hizmeti sunacağını bildirdi.

QNB Finansbank’tan Emekli Vatandaşlara 2750 TL’lik Nakit Ödeme!

Geliştirdiği kampanyalar ve sunduğu avantajlar sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran QNB Finansbank, yeni dönemde süresi güncellenen SGK maaş ödemeleri protokolü sonrasında yeni bir promosyon kampanyası ile gündeme geldi. Banka, emekli maaşı hesabını 3 yıllığına kendi bünyesine taşıyan emekli vatandaşlara, 2 bin 750 TL’ye kadar karşılıksız ödeme hizmeti sunacağını açıkladı.

QNB Finansbank’ın resmi internet sitesinde yayınlanan promosyon kampanyası haberine göre ilgili şartları sağlayan emekli vatandaşlara ödenecek olan ek tutarları, şu şekilde belirlendi:

  • SGK emekli maaşı 1.499 TL ve altı tutarlarda olan emekli vatandaşlara: 1.850 TL
  • SGK emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan emekli vatandaşlara: 2.300 TL
  • SGK emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan emekli vatandaşlara: 2.750 TL

QNB Finansbank’tan Emeklilere Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

qnb-finansbank-ayricalikli-emekli-hizmetleri.jpg

QNB Finansbank, yeni dönemde de yukarı yönlü hareketlerine devam eden ekonomi piyasalarına karşın nakde olan ihtiyaçları artan emekli vatandaşlara, uygun faizli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka, ilgili kampanyasına ilişkin tüm ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

QNB Finansbank tarafından geliştirilmiş olan emekli ihtiyaç kredisi kampanyasının üst limiti 150 bin TL olarak belirlendi. Banka, ilgili hizmetinden 36 ay vadeye kadar yararlanılabileceğini ve başlangıç faizinin yüzde 2,04 olduğunu bildirdi. Buna göre bu veriler ışığında çekilecek olan 20 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarı, 842,21 TL olarak hesaplandı.

QNB Finansbank’tan Emekli Kredi Kartı!

QNB Finansbank, yalnızca emekli müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu kredi kartını duyurdu. Banka tarafından yapılan duyuruya göre aylık eczane, market ve diğer harcamalara 360 TL’ye kadar indirim fırsatı sunacağına ayrıca karttan da aidat ücreti almayacağını belirtti.