QNB  Finansbank 20.000 TL faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı

QNB Finansbank 20.000 TL faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı

QNB Finansbank tarafından müşterilere yeni yıl sürprizi yapılıyor. Faizsiz 20.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası açıklandı.

Türkiye’de bankalar dönem dönem müşterilere faizsiz kredi imkanı sağlıyorlar. Bu çok özel kampanyalar da büyük bir talep ile karşılaşıyor.

Kredi maliyetlerinin adeta patladığı bir dönemde yeni yıl kampanyalarının ilk sürpriz haberini QNB Finansbank verdi. QNB Finansbank müşterileri faizsiz ihtiyaç kredisi çekebilecekler.

FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI BAŞLADI

QNB Finansbank tarafından yapılan kampanya açıklamasına göre müşterilere sağlanan faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyasının ayrıntıları belli oldu. Öncelikle bu kampanya iki ayrı aşamadan oluşuyor.

Müşterilere önce 6 ay vadeli 10.000 TL faizsiz ihtiyaç kredisi veriliyor. Bunun yanında CardFinans alanlara da ek olarak 6 ay vadeli 10.000 TL ihtiyaç kredisi faizsiz olarak kullandırılıyor. Toplamda müşteriye verilen ihtiyaç kredisi 20.000 TL oluyor ve müşteri herhangi bir şekilde faiz maliyeti ile karşılaşmıyor.

BAŞVURU YAPMAK ÇOK KOLAY

QNB Finansbank’ın faizsiz ihtiyaç kredisi imkanından yararlanmak için başvuru yapmak da oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Ağır koşulları olmayan bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin banka şubelerine de gitmelerine gerek kalmıyor. İnternet üzerinden yapılabilen başvuru işlemleri ile beraber müşteriler çok hızlı bir şekilde faizsiz ihtiyaç kredisini çekebiliyorlar.

EK İMKANLAR VERİLİYOR

QNB Finansbank’ın faizsiz ihtiyaç kredisi imkanından yararlanarak kredi çekecek olan müşterilere ayrıca çok özel imkanlar veriliyor. Bunlardan birisi müşterilere sunulan mevduat faizi oluyor. Sadece bu müşterilere özel olarak yüzde 38,50 oranında mevduat faizi veriliyor.

Bu faiz avantajını kullananlar paralarını kazançlı bir şekilde vadeli mevduat hesaplarında değerlendirip kazançlı çıkabiliyorlar. QNB Finansbank müşterilerine ek olarak bazı fırsatlar da sağlanabiliyor. Bunlardan birisi de ParaPuan imkanı oluyor. Otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilere fatura başı 100 TL olmak üzere toplam 300 TL’lik bir imkan sağlanıyor.

Öte yandan 2.000 TL de ParaPuan imkanı da sağlanıyor. CardFinans ile 15 Ocak’a kadar tek seferde yapılacak olan her 1.500 TL ve üzeri harcamaya 250 TL olmak üzere toplamda 2.000 TL ParaPuan hediye edilecek.