Promosyon sözleşmelerinde rekor fiyat! Türkiye Ekonomi Bankası kamu kurumuna 45 bin TL ödeyecek!

Promosyon sözleşmelerinde rekor fiyat! Türkiye Ekonomi Bankası kamu kurumuna 45 bin TL ödeyecek!

Sene başından bu yana gündemi oluşturan başlıca konu başlıkları arasında yer alan promosyon sözleşmelerinde yeni bir gelişme yaşandı. TEB yeni sözleşmesini duyurdu. İşte ayrıntılar…

Geçtiğimiz senenin son çeyreğinden bu yana çeşitli değişkenler çerçevesinde yükselişini sürdüren enflasyon, gündelik hayat şartlarını da giderek ağırlaştırdı. Resmen bir döngü içerisinde gündelik hayata yansıyan zamlar, vatandaşların kendilerini büyük bir geçim derdinin içerisinde bulmalarına sebep oldu. Enflasyon çerçevesinde yapılan tüm maaş iyileştirmelerine rağmen alım güçleri yükselmeyen vatandaşlar, bütçelerine karşılıksız destek alabilecekleri noktaları araştırmaya başladı. Bu noktada hem emekliler hem de kamu çalışanları için birincil seçenek banka promosyonları oldu.

2018 yılından bu yana emekliler için yürürlükte olan banka promosyonları, bu sene yükselişe geçen enflasyon karşısında rekor seviyelere ulaştı. Kamu bankalarında 5 bin TL’yi, özel bankalarda ise 10 bin TL’yi bulan ek ödeme tutarları, darda olan emekli vatandaşları bir nebze olsun rahatlattı. Öte yandan bankalar ile kamu kurum ve kuruluşları arasında imzalanan promosyon sözleşmeleri de bu senenin gündemine damga vurdu.

Uzun görüşmeler sonucunda yenilenen banka promosyonu sözleşmeleri, kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilen personeller tarafından yakından takip edilirken bugün bir gelişme daha yaşandı. Emniyet Genel Müdürlüğü, Adalet Bakanlığı, Anadolu Üniversitesi vb. kurumlardan sonra Ege Üniversitesi de promosyon sözleşmesinin revize edildiğini duyurdu.

EGE ÜNİVERSİTESİ ÇALIŞANLARINA REKOR PROMOSYON ÖDEMESİ!

maas-promosyonunda-yeni-rekor-kisi-basi-41-bin-50-lira-alacaklar.png

Ülkemizin en önemli kamu üniversitelerinden birisi olan ve bu sene de faaliyetlerini sürdüren Ege Üniversitesi, yeni bir duyuru yayınladı. Türkiye Ekonomi Bankası ile yürütülen promosyon görüşmelerinin sona erdiğini duyuran üniversite yönetimi, sözleşmenin revize edildiğini belirtti. Yeni sözleşmeye göre kamu üniversitesinin çalışanlarına tek seferde 45 bin TL’lik promosyon ödemesinin yapılacağı bilgisi kaydedildi.

ÜNİVERSİTE YÖNETİMİ AÇIKLADI!

Ege Üniversitesi Türkiye Ekonomi Bankası ile aralarında imzalanan promosyon sözleşmesini duyurdu. Ege Üniversitesi ailesinin bünyesinde olmanın bir ayrıcalık olduğunu belirten üniversite yönetimi, bu kapsamda Türkiye Ekonomi Bankası’nın 45 bin TL’lik ödeme yapacağını ifade etti. Ödemelerin en zaman yatacağı ise henüz açıklanmadı.