Promosyon ödemelerine kamu bankasından güncelleme! Kasım ayı boyunca emeklilere 5 bin TL yatırılacak!

Promosyon ödemelerine kamu bankasından güncelleme! Kasım ayı boyunca emeklilere 5 bin TL yatırılacak!

Sene başından bu yana emekli promosyonu kampanyasının içeriğini güncellemesi beklenen Halkbank, 1 Kasım itibari ile geçerli olan yeni kampanyasının müjdesini verdi. İşte ayrıntılar…

2018 yılında yürürlüğe giren karara göre Sosyal Güvenlik Kurumu ile bankalar arasında imzalanan maaş ödemeleri protokolü kapsamında hem kamu bankalarının hem de özel bankaların emekli müşterilerine maaş harici ödeme yapabilmelerine işaret edildi. Bu kapsamda o tarihten bu yana güncellenen maaş ödemeleri protokolü kapsamında kendi işletim politikaları çerçevesinde güncel promosyon kampanyalarını duyuran bankalar, bu sayede emekli müşteri sayılarını arttırmayı başardılar.

Bu senenin başında da yeni ek ödeme kampanyaları ile emekli vatandaşlara duyurularda bulunan özel bankalar ile kamu bankaları, yeni dönemin getirmiş olduğu zorlu ekonomik şartlar çerçevesinde nerede ise her ay promosyon kampanyalarını güncellemek durumunda kaldılar. Ancak güncelleme haberlerinin tamamının özel bankalardan gelmiş olması, maaş ödemesini kamu bankalarından almayı tercih eden emekli vatandaşların hayal kırıklığına uğramalarına sebep oldu. Ek olarak kırsal alanlarda yaşayan emekli vatandaşların özel bankalara ulaşım konusunda sıkıntıya düşmeleri ve mecburen kamu bankalarını tercih etmek durumunda kalmaları da vatandaşları mağdur eden bir diğer konu oldu.

Sene başından bu yana artmaya devam eden enflasyon karşısında kamu bankalarının da emekli ek ödeme tutarlarını güncellemelerini bekleyen vatandaşlara, kasım ayının başı itibari ile müjdeli haber geldi. Resmi internet sayfası üzerinden yeni bir duyuru yayınlayan Halkbank, emekli ek ödeme tutarlarını güncellediğini bildirdi.

HALKBANK EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI KASIM 2022

promosyon-odemelerine-kamu-bankasindan-guncelleme-kasim-ayi-boyunca-emeklilere-5-bin-tl-yat-2.jpg

Kamu bankalarından olan ve bu niteliği sayesinde de özel bankalara oran ile daha avantajlı kampanyalar geliştirebilen Halkbank, beklenen müjdeyi verdi. Sene başından bu yana 750 TL’lik üst limit ile hizmete sunmuş olduğu emekli promosyonu kampanyasını güncellediğini duyuran banka, maaş hesabını 3 yıllığına kendi bünyesine taşıyan emekliler için yeni tutarları şu şekilde açıkladı:

  • 3.500 TL ve altı tutarlarda maaş alanlara: 3.000 TL
  • 3.500- 7.499 TL aralığında maaş alanlara: 3.500 TL
  • 7.500- 9.999 TL aralığında maaş alanlara: 4.500 TL
  • 10.000 TL ve üzeri tutarlarda maaş alanlara: 5.000 TL

HALKBANK EMEKLİ PROMOSYONU BAŞVURUSU

Halkbank’ın 5 bin TL üst limitli yeni emekli kampanyasına bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı ve banka şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.