Paraya ihtiyacı olanlar bu habere baksın! 10 bin TL'ye kadar nakit ödenecek: Duyuru yapıldı

Paraya ihtiyacı olanlar bu habere baksın! 10 bin TL'ye kadar nakit ödenecek: Duyuru yapıldı

İhtiyaç finansmanı için İhtiyaç Kart'a başvuru yapabilecek olan vatandaşlar, son tarihi 31 Mayıs 2023 olarak belirtilen açıklamayla bilgilendirildi. İşte ayrıntılar...

KuveytTürk Bankası, görüntülü görüşme yoluyla başvuru yapabilen Kuveyt Türklü müşteriler için 10.000 TL'ye kadar ihtiyaç finansmanı kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında 2 ay ertelemeli ve 6 ay vadeli İhtiyaç Kartı kullanılabilecek.

KUVEYTTÜRK'TEN 10 BİN TL İHTİYAÇ FİNANSMANI

kuveyttürk

KuveytTürk Bankası, 15 Mart 2023 tarihinden itibaren Kuveyt Türklü olan müşterilerine görüntülü görüşme yoluyla 10.000 TL'ye kadar faizsiz ihtiyaç finansmanı kampanyası sunmaktadır. Başvurular Kuveyt Türk Mobil üzerinden yapılmalı ve tahsis süreci sonrasında müşteriler kampanyadan yararlanabilirler. İhtiyaç Kart, bankanın finansman kullandırım politikalarına göre ayrı ayrı değerlendirilir ve 2 ay ertelemeli, 6 ay vadeli kullanılabilmektedir. Kampanya tek kullanımlıktır ve diğer kampanyalarla birleştirilemez. İhtiyaç Kart, bireysel ihtiyaçlar için faizsiz finansman sağlayan bir alışveriş finansmanıdır ve 70.000 TL'ye kadar bakiye yüklenebilir. Alışverişlerde tek çekim avantajından yararlanarak ödemelerinizi 2 ay ödemesiz dönemden sonra taksitlendirerek yapabilirsiniz.

Kaynak:Gürses Gazetesi