Opet, Shell ve Petrol Ofisi Haziran Ayı Akaryakıt Kampanyalarını Duyurdu: 3 Depoya Kadar Bedava Akaryakıt Kazanma Fırsatı!

Opet, Shell ve Petrol Ofisi Haziran Ayı Akaryakıt Kampanyalarını Duyurdu: 3 Depoya Kadar Bedava Akaryakıt Kazanma Fırsatı!

Türkiye’nin önde gelen benzin istasyonlarından olan Opet, Shell ve Petrol Ofisi, haziran ayı içerisinde geçerli olan akaryakıt ve otogaz kampanyalarının ayrıntılarını paylaştı. İşte benzin istasyonlarının akaryakıt ve LPG kampanyalarına ilişkin haber...

Petrol Ofisi, Shell ve Opet, haziran ayı içerisinde geçerli olan akaryakıt ve LPG kampanyalarının detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

Opet’ten 150 Litrelik Akaryakıt Kampanyası!

Sunduğu kaliteli hizmetler sayesinde akaryakıt sektörü içerisinde zirveye oturan benzin istasyonlarından birisi olan Opet, artan akaryakıt ve LPG fiyatlarına ilişkin yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. 31 Ağustos tarihine kadar katılım sağlanabilen söz konusu kampanyanın ayrıntıları, kamuoyu ile paylaşıldı.

Opet tarafından yapılan açıklamaya göre ilgili tarihe kadar aktivasyonlu Opet kartları aracılığı ile 300 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan tüm müşterilere, çekiliş hakkı tanımlanacağı ve çekiliş sonunda kazanan müşterilere 150 litrelik akaryakıt hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

Shell’den 2000 TL’lik Akaryakıt ve LPG Kampanyası!

2022/04/25/otywmdmyod-benzin-motorin-ve-lpgye-indirim-gelecek-mi-son-dakika-opet-petrol-ofisi-bp-total-ve-shell-25-nisan-fiyat-listesi.jpeg

Ülkemizin önemli benzin istasyonlarından bir diğeri olan Shell, yeni aya özel bir akaryakıt ve LPG kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Firma tarafından hazırlanmış olan akaryakıt ve LPG kampanyasının ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı.

Shell’in resmi internet sitesinde yer alan duyuruya göre 31 Ağustos tarihine kadar Shell istasyonlarından tek seferde 150 TL’lik akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan müşterilere, 2 bin TL değerinde akaryakıt ve LPG indirimini barındıran çekiliş için bir hak tanımlanacağı bilgisi kaydedildi.

ING Bank’tan 500 TL’lik Akaryakıt ve LPG Kampanyası!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan ING Bank, artan akaryakıt ve LPG fiyatlarına karşın vatandaşın yanında yer alarak Petrol Ofisi ile bir iş birliği gerçekleştirdiğini duyurdu. Banka, ilgili kampanyanın detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

ING Bank ve Petrol Ofisi arasında imzalanan anlaşmadan doğan akaryakıt ve LPG kampanyasına göre 12 ay boyunca her ay 500 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt veya LPG alışverişi yapacağının sözünü veren tüm müşterilere, 500 TL tutarında indirim hakkının tanımlanacağı bilgisi kaydedildi.