Opel Mayıs Ayı Kampanyasını Duyurdu: Mokka Modeli Yüzde 0 Faiz ile Satılacak! Mayıs Ayı Araç Kampanyaları

Opel Mayıs Ayı Kampanyasını Duyurdu: Mokka Modeli Yüzde 0 Faiz ile Satılacak! Mayıs Ayı Araç Kampanyaları

Ekonomi piyasalarının olumsuz gelişmelerinden ve çip krizinden etkilenen araç fiyatları, üst seviyeleri buldu. Buna karşın otomobil firmaları, mayıs ayı için geçerli olan sıfır araç kampanyalarını duyurarak vatandaşları sevindirdi...

Bir süredir yukarı yönlü hareketler sergileyen döviz kurları ve altın fiyatları, her sektörde olduğu gibi otomotiv sektöründe de yüksek oranlı zamların gözlenmesine sebep oldu. Aralık ayı itibari ile zamlanmaya başlayan sıfır kilometre ve ikinci el araçlar, ocak ayına girilmesi ile birlikte patlak veren çip krizinin ardından rekor seviyelere ulaştı.

Otomotiv sektöründe gözlenen bu olumsuz gelişmeler karşısında uygun fiyatlı araç satın alma hayallerini ertelemek zorunda kalan vatandaşlar, bekledikleri “indirim” zamanının gelmeyeceğini anladıklarında firmaların güncel kampanyalarını araştırmaya başladılar. Yeni aya girilmesi ile birlikte sürücülerin yüzlerini güldüren kampanya haberleri Opel, Nissan ve Hyundai’den geldi. 3 firma, yalnızca mayıs ayı için geçerli olan sıfır araç kampanyalarının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Opel’den Sıfır Faizli Araç Kampanyası!

2019/12/26/opel-corsa-e-lead.jpg

Almanya’nın otomobil markalarından birisi olan ve yıllardır hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde sürücüler tarafından en çok tercih edilen markalardan biri olmayı başaran Opel, mayıs ayı için özel bir sıfır araç kampanyası düzenlediğini duyurdu. Söz konusu yeni kampanyası kapsamında öğretmenlere, polislere, sağlık çalışanlarına ve diğer meslek gruplarına özel indirim fırsatları sunacağını bildiren firma, ayrıntıları paylaştı.

Opel tarafından duyurulmuş olan sıfır araç kampanyasına göre Mokka modele kavuşmak isteyen sürücülere, yüzde 0 faiz ve 12 ay vade imkanları ile 100 bin TL’lik kredi hizmetinin sunulacağı bilgisi kaydedildi.

Nissan’dan 200 Bin TL’lik Kredi Kampanyası!

Nissan mayıs ayı içerisinde geçerli olacak kampanyası kapsamında Qashqai, Micra ve Juke satın almak isteyen sürücülerine yüzde 0,49 faiz ve 24 ay vade karşılığında 200 bin TL’lik kredi hizmeti sunacağını açıkladı.

Hyundai i20 Kampanyası!

Hyundai i20 modeli için yüzde 0,99 faiz oranı ve 12 vade karşılığında 55 bin TL’lik kredi hizmeti sunacağını açıkladı.