Öğretmenler Günü gelmeden hediyesi geldi! Türk Hava Yolları, öğretmen indirimi kampanyasını duyurdu!

Öğretmenler Günü gelmeden hediyesi geldi! Türk Hava Yolları, öğretmen indirimi kampanyasını duyurdu!

Yükselen uçak bileti fiyatlarına karşı tüketicilerin yanlarında yer alan Türk Hava Yolları, bu sefer de öğretmenleri ilgilendiren yeni bir indirim kampanyasının duyurusunu yaptı. İşte ayrıntılar…

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinin yeni dönemde de çok çeşitli faktörler tarafından destekleniyor olması, gündelik hayatın pahalı olan şartlarını daha da ağırlaştırdı. Tüketicilerin satın aldıkları her hizmete ve buna bağlı olarak da hizmet ürününe yüksek oranlı zamlar yapılmaya devam edilirken söz konusu zamlardan etkilenen sektörlerin başında ulaşım sektörü geldi.

Sene başından bu yana birçok sektöre ilişkin zam duyuruları yapılırken artan bilet fiyatları resmen şaşkınlık yarattı. Otobüs, tren ve diğer araçların biletleme fiyatları tüketicileri zor durumda bırakırken uçak biletlerine yansıyan yüksek zamlar resmen dudak uçuklattı. Sene içerisinde uçak ile seyahat etmeyi planlayanlar bilet fiyatları karşısında uçuşlarını ertelemek durumunda kalırlarken iş, eğitim veya diğer sebeplerden ötürü mecburen seyahati gerçekleştirmek durumunda olan tüketicilerin bütçeleri, resmen sıfırlandı.

Uçak biletlerinin artan fiyatlarına karşı dönem dönem tüketicilere yönelik indirim kampanyaları düzenleyen firmalardan birisi olan Türk Hava Yolları, geçtiğimiz günlerde aile indirimli kampanyasını duyurmuş ve sektörde dikkat çekmişti. Tek bir kampanya ile yetinmeyen firma, bu kez de yalnızca öğretmenleri kapsayan yeni bir indirim kampanyası geliştirdiğini duyurarak farkını ortaya koydu.

TÜRK HAVA YOLLARINDAN ÖĞRETMEN İNDİRİMİ KAMPANYASI!

ogretmenler-gunu-gelmeden-hediyesi-geldi-turk-hava-yollari-ogretmen-indirimi-kampanyasini-d.png

Resmi internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyuran Türk Hava Yolları, yeni indirim kampanyasının Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak çalışan öğretmenler ve aileleri ile YÖK’e bağlı kurumlarda çalışan öğretim görevlileri ve aileleri için geçerli olduğunu bildirdi. Yurtiçi tek yön ve gidiş- dönüş olacak şekilde planlanan yolculuklar için geçerli olan kampanyanın indirim oranı, yüzde 20 olarak açıklandı.

TÜRK HAVA YOLLARI ÖĞRETMEN İNDİRİMİ KAMPANYASI GEÇERLİLİK TARİHİ

Türk Hava Yolları’nın öğretmenler ve öğretim üyeleri ile aileleri için geliştirmiş olduğu yüzde 20 indirimli uçak bileti kampanyası için belirlenmiş olan tarihler şu şekildedir:

  • İndirimli bilet satın alma dönemi: 1 Kasım 2022- 20 Nisan 2023
  • İndirimli bilet için seyahat planı yapılabilecek olan tarihler: 3 Kasım 2022- 20 Nisan 2023