Öğrenciye En Yüksek Limitli Kredi Kartı Veren Bankalar 2022

Öğrenciye En Yüksek Limitli Kredi Kartı Veren Bankalar 2022

Üniversite öğrencisiyken ihtiyaç halinde üniversite öğrencileri kredi kartına başvurmaktadır. Peki öğrenciye en yüksek limitli kredi kartı veren bankalar nelerdir?

Öğrencilik dönemi boyunca ihtiyaç halinde pek çok öğrenci kredi kartı çıkartmaktadır. Herhangi bir gelirin olmaması nedeniyle öğrenciler kredi kartı çıkarmak konusunda endişeye kapılmaktadır. Fakat artık bankalar üniversite öğrencileri için avantajlı teklifler ile birlikte kredi kartı imkanı sunmaktadır. İşte üniversite öğrencilerine özel yüksek limitli kredi kartları...

En Yüksek Limitli Kredi Kartları

Yüksek limite sahip kredi kartını elde etmenin yanı sıra pek çok banka üniversite öğrencilerine özel hazırladıkları bu avantajlı kredi kartlarında limit yükseltme de yapmaktadır. Başta az limite sahip kredi kartları verilse de ödeme durumuna uygun bir şekilde limit yükseltme yapılabilmektedir. Üniversite öğrencilerine özel avantajlar barındıran bu kredi kartlarında en yüksek limiti veren bankalar şu şekildedir;

Garanti Bankası - Bonus Genç - Gençlere yönelik kampanyalar ile birlikte avantajlı bir kullanım sağlayan Bonus Genç, yıllık kart üyelik ücreti alınmamaktadır.

TEB - ÜniversiTeB - Havale ücreti almayan ÜniversiTEB, üniversite öğrencilerine özel pek çok avantajlar barındırmaktadır. Sinema, tiyatro gibi kültürel faaliyetlerde %50 indirim de uygulanmaktadır.

İş Bankası - İş'te Üniversiteli - İlk etapta 400 TL olarak belirlenen kart limiti sonraki yıllarda artabilmektedir. Limiti artırabilmek için kredi notuna ve düzenli bir şekilde ödeme yapmaya dikkat edilmesi gerekmektedir.

Ziraat Bankası - Genç Bankkart - Öğrencilerden öğrenim süresi boyunca kart ücreti almayan Genç Bankkart'ın kredi kartı limiti, o dönemin belirlenen limitine uygun şekilde ayarlanmaktadır.

Akbank - Exi26 - İlk yıl kart ücreti alınmayan Exi26, sonraki yıllar için 20 TL almaktadır. Aileye uygun şekilde tasarlanmış olan kart, aileler arasında havale yapılırken kart işlem ücreti almamaktadır.

Vakıfbank - Like Card - Yine pek çok kampanyadan faydalanmayı sağlayan Like Card, elektronik posta yöntemi sayesinde üyelik ücreti almamaktadır. Normal posta yoluyla ekstresini isteyen kişiler için yıllık üyelik ücreti 12 TL şeklindedir.

Peki kimler kredi kartı başvurusu yapabilir? İşte detaylar...

Öğrenci Kredi Kartı Başvuru Şartları

  • 18-25 yaş aralığında olmak.
  • T.C. vatandaşı olmak.
  • Öğrenci Belgesi çıktısı almak.
  • Tüketici Sözleşmesi İmzalamak
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi gerekmektedir.