Öğrencilere ve Ev Hanımlarına Ayrıcalıklı Kredi Kampanyası: ING Bank, CepteTEB ve Akbank Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi Hizmeti

Öğrencilere ve Ev Hanımlarına Ayrıcalıklı Kredi Kampanyası: ING Bank, CepteTEB ve Akbank Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi Hizmeti

ING Bank, Akbank ve CepteTEB, gelir belgesiz ihtiyaç kredisi hizmetlerinin başladığını duyurdu. İşte bankaların gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kampanyalarına ilişkin ayrıntılar…

Döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen yukarı yönlü hareketlerden sonra zamlanan gündelik hayat hizmetleri ve hizmet ürünleri, vatandaşların bütçelerinin derinden sarsılmasına sebep oldu. Gelirleri sabit olan ancak giderleri günden güne artan vatandaşlar, içinde bulundukları zorlu şartlara karşın destek arayışı içerisine girdiler.

Vatandaşların destek arayışları, bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerine olan taleplerin artmasını sağladı. Ancak bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerinden gelir belgeleri olmadığı için yararlanamayan vatandaşların mağduriyetleri uzun bir süre boyunca devam etti. Bu noktada devreye giren 3 özel banka, zorlu şartlara karşın kimsenin mağdur olmasını istemediklerini ve bu neden ile de öğrenci, ev hanımı gibi gruplar içerisinde yer alan gelir belgesiz vatandaşlara ihtiyaç kredisi hizmetinin sunulacağını bildirdi.

ING Bank Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Yeni dönemde öğrenci ve ev hanımı gibi gruplarda yer alan ve gelir belgesi ibraz edemeyen vatandaşlara da ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıklayan ING Bank, söz konusu hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 2,09 olarak belirledi. Banka 15 bin TL’lik desteği karşısında talep ettiği aylık taksit tutarını 3 bin 30 TL olarak bildirdi.

CepteTEB Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

teb-001.webp

TEB’in şubesiz bankacılık kolu olan CepteTEB, yeni dönemde sunacağı gelir belgesiz kredi hizmetinin ayrıntılarını paylaştı. Banka ilgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını yüzde 1,65 olarak belirledi. Bu veriler ışığında alınacak olan 15 bin TL’lik kredi desteğinin aylık ödemesi 587 TL olarak bildirildi.

Akbank Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Türkiye’nin gelişmiş özel bankalarından birisi olarak hizmet veren Akbank da yeni dönemde gelir belgesiz ibraz edemeyen vatandaşlara ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka, ilgili hizmetinin 36 ay vade ve 125 bin TL üst limit ile sınırlandırıldığını ancak faiz oranlarının müşteriden müşteriye göre değişiklik göstereceğini bildirdi. Banka, söz konusu hizmetinden yararlanılabilmesi için 1300 ve üzeri kredi notuna sahip olunmasını şart koştu.