Odeabank, Esnaf ve KOBİ’ler İçin Kredi Desteğini Duyurdu: Nakit İhtiyacı Olan KOBİ’lere İlaç Gibi Çözüm!

Odeabank, Esnaf ve KOBİ’ler İçin Kredi Desteğini Duyurdu: Nakit İhtiyacı Olan KOBİ’lere İlaç Gibi Çözüm!

Odeabank yeni kredi kampanyasını açıkladı. Düşük faiz oranları ve rahat geri ödeme avantajları ile şimdi KOBİ’lere destek oluyor. KOBİ’lerin iş yerleri için ihtiyaç duyduğu nakit desteğini hızlı bir şekilde gerçekleştiren Odebank...

Uzun yıllardır tüketicinin yanında yer alan Odeabank, KOBİ’ler için hazırladığı özel kampanyası ile şimdide işletmelere destek oluyor. Odeabank müşterisi olmanıza gerek kalmadan, başvuru yaparak KOBİ kredisinden faydalanabilirsiniz.

Odeabank KOBİ Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Odeabank’ın size en yakın şubelerini ziyaret ederek başvuru formu doldurabileceğiniz gibi resmi internet sitesi üzerinden ya da telefonunuza ücretsiz olarak indirebileceğiniz mobil uygulama aracılığı ile başvuru formunu doldurabilirsiniz. Başvurunuzun onaylanması ile sizden istenilen belgeler ile bankayı ziyaret ederek işlemlerinizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

Odeabank KOBİ Kredisi Faiz Oranları Ne Kadar?

2022/04/17/odeabank.jpg

Odeabank, kullanıma sunmuş olduğu tüm kredi çeşitlerinde düşük faiz seçenekleri sağlamaktadır. Kredi kullanımını sağlayan kişilerin, kolay geri ödeme planlarına sahip olabilmesi adına düşük faiz uygulamaktadır. KOBİ kredileri için de aynı kolaylığı sağlayan Odeabank, KOBİ kredilerindeki faiz oranını yüzde 2,51 olarak belirlemiştir.

Odeabank En Fazla Ne Kadar KOBİ Kredisi Veriyor?

Odeabank KOBİ kredisinden faydalanmak için gerekli şartları yerine getirmeniz yeterlidir. Bunun dışında düzenli Odeabank müşterisi olma şartı aranmamaktadır. Bu sayede, Odeabank’ın sunmuş olduğu düşük faizli kredi avantajından isteyen tüm KOBİ’liler faydalanabilmektedir. Odeabank’tan KOBİ kredisi alabileceğiniz maksimum tutar, banka tarafından 1.500.000 TL olarak belirlenmiştir. Bunun yanı sıra kredi çekebileceğiniz minimum tutar ise 3.000 TL’dir.

Odeabank KOBİ Kredisi En Uzun Vade Oranı Ne Kadar?

Her bankada uygulanan prosedür gibi Odebank’ta da çekilen tutara göre vade süresi değişkenlik göstermektedir. Kredi kullanımı sağlayan KOBİ’lerin, çekilen krediyi geri ödemelerinde kolaylık sağlayan banka, hem çekilen tutara bağlı olarak hem de kredi çeken tarafın kolay ödeme yapabilmesi adına gerekli ödeme planlarını hazırlamaktadır. Krediyi çeken taraf, kendi bütçesine göre en uygun ödeme planını seçme şansına sahiptir. Odeabank’tan temin edeceğiniz kredi için belirlenen en uzun vade süresi otuz altı aydır.