O banka büyük kampanyayı duyurdu! Kredi kartı kullananlar hemen başvursun: 400 TL geri ödemesiz para yatırılacak

O banka büyük kampanyayı duyurdu! Kredi kartı kullananlar hemen başvursun: 400 TL geri ödemesiz para yatırılacak

Garanti BBVA Bonus, kredi kartı kullanıcılarına ödeme yapacak. Bu ödemenin, kredi kartı kullanımına bağlı olarak müşterilerin hesaplarına aktarılacağı açıklandı. Detaylar haberimizde...

Garanti BBVA Bonus, eğitime destek amacıyla müşterilerine özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, Garanti Bonus kredi kartı sahipleri eğitim harcamaları için hesaplarına 400 TL yatırılacak. Bankaların müşteri kazanma ve sadakatlerini arttırma amacıyla düzenledikleri kampanyalar arasında yer alan bu uygulama, Garanti Bankası'nın eğitim konusundaki sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında gerçekleştirildi.

KAMPANYA KATILIM ŞARTLARI

GARANTİ

Garanti BBVA, yeni bir kampanya başlattı ve bu kez müşterilerine en fazla 450 lira bonus kazanma fırsatı sunuyor. Kampanyaya, Garanti Bonus, Money Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, ve Bonus Business kartları dahil olacak. Ticari kartlar ise kampanya kapsamında yer almıyor. Kampanya müşteri bazlı olduğundan, bir müşteri en fazla 400 lira bonus kazanabilecek. Kazanılan bonuslar en çok kazandıran kartın hesabına yatırılacak ve kullanım tarihi 3 Haziran 2023 - 3 Temmuz 2023 arasında olacak. BonusFlaş ile katılım yalnızca şahıs firması sahibi müşterilerin ticari kartları için geçerli olacakken, tüzel müşteriler kampanyaya katılamayacak. Bonus sanal kartlar, internetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order), temassız işlemler de kampanyaya dahil ediliyor. Katılım için müşterilerin kayıtlı cep telefonu numaralarından SMS göndermeleri gerekiyor.

Kaynak:Gürses Gazetesi