O banka anında onaylı kredi dağıtıyor! Asgari ücretin üstünde nakit desteği

O banka anında onaylı kredi dağıtıyor! Asgari ücretin üstünde nakit desteği

Son dönemlerde artan enflasyon ve buna bağlı olarak pek çok ürün, mal ve hizmete gelen zamlar vatandaşların alım güçlerini büyük ölçüde düşürdü. Vatandaşlar ise kendilerine uygun kredi kampanyalarını araştırıyor. Peki; Yapıkredi anında onaylı kredi nedir?

Son dönemlerde döviz kuru karşısında Türk Lirasının değer kaybetmesi, enflasyonun durmaksızın artış gösteriyor olması ve bunların yanı sıra mevcut bulunan pek çok dinamik nedeniyle pek çok ürün, mal ve hizmete art arda zamlar gelmeye devam ediyor. Temel ihtiyaçların dahi oldukça yüksek fiyat etiketlerine sahip olması nedeniyle vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamak ya da borçlarını daha kolay bir şekilde ödeyebilmek için kredi kampanyalarını araştırıyor. Pek çok kamu ve özel banka tarafından özellikle son dönemlerde vatandaşlara sunulan kredi kampanyaları ile vatandaşların alım güçlerinin artırılması için çalışmalar yürütülüyor. Vatandaşlara kredi sunan bankalar arasında yer alan, Koç Holding'e ait Yapıkredi bankasının acil nakit ihtiyaçları için düzenlediği kredi kampanyası vatandaşların dikkatini çekti. Son dönemde gündeme gelen düşük miktarlı krediler arasında yer alan ve oldukça uygun koşullarla vatandaşlara sunuluyor.

Yapıkredi Anında Onaylı Kredi Kampanyası

Yapıkredi bankasında kart ya da banka hesabı sahibi olan vatandaşların faydalanabildiği kredi kampanyası kapsamında vatandaşlar düşük miktarlı kredi kampanyasından yararlanabiliyor. Yapıkredi tarafından duyurulan kredi kampanyası kapsamında vatandaşlar asgari ücretin üstünde acil nakit ihtiyaçlarını kolayca karşılayabiliyor. Optimum olarak 5 bin TL çekilen kredi 24 aya bölünebiliyor ve yüzde 3,39 faiz oranı ile toplamda 6 bin 506 TL olarak geri ödeniyor. Mobil uygulamadan kolay ve hızlı bir şekilde başvuru yapılabilen kredi kampanyası kapsamında vatandaşlar kredi borçlarını öderken 3 ay erteleme fırsatından da yararlanabiliyor. 3 ay geri ödemesiz, 24 ay vade imkanı sunan kredi kampanyası kapsamında vatandaşlardan gözetilen şartlar ise merak konusu.

Yapıkredi İhtiyaç Kredisi Kimlere Verilir?

Yapıkredi tarafından vatandaşlara sunulan 24 ay vade imkanı olan ve 3 ay ertelemeli bir şekilde ödenebilen kredi kapsamında vatandaşlardan bazı gereksinimleri karşılamaları talep ediliyor. Yapıkredi tarafından belirlenen şartları karşılayan vatandaşlar acil nakit ihtiyaçlarını kolayca karşılayabiliyor. Peki; Yapıkredi anında onaylı ihtiyaç kredisi kapsamında şartlar neler, kimler Yapıkredi ihtiyaç kredisi çekebilir? İşte Yapıkredi'nin gözettiği şartlar;

  • 18 yaşını doldurmuş olmak
  • Temiz bir adli sicil kaydına sahip olmak
  • Bankalarla olan geçmişin temiz olması
  • Kredi notunun görece yüksek olması
  • Kanıtlanabilir gelir belgesi ya da maaş bordrosu
  • Geçmiş dönemde alınan kredi borçlarının düzenli olarak ödenmiş olması
  • Kredi kartları ödemelerinin düzenli olarak yapılmış olması