Milyonlarca Emekli Vatandaş İçin Az Önce Onaylandı: O Bankanın Promosyon Ödemesi 4 Bin TL'ye Yükseldi!

Milyonlarca Emekli Vatandaş İçin Az Önce Onaylandı: O Bankanın Promosyon Ödemesi 4 Bin TL'ye Yükseldi!

Ekonomi piyasalarında gözlenen yukarı yönlü hareketler kapsamında pahalılaşan gündelik hayat şartları, tek maaşlı emeklileri dara düşürdü. Bu noktada devreye giren ING Bank, yeni müşterileri için 4 bin TL’ye kadar ek ödeme veriyor. İşte detaylar...

Yeni dönemde SGK ile imzalanan emekli maaşı ödemeleri protokolünün yenilenmesinden sonra mevcut promosyon kampanyasını yenileyen ING Bank, emekli maaşı hesabını banka bünyesine taşıyan ve ilgili hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağının taahhüdünü veren emeklilere 2 bin 750 TL’ye kadar ek ödeme yapacağını duyurdu.

ING Bank Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

ING Bank, emekli maaşı hesabını 3 yıllığına banka bünyesine taşıyacak olan emekli müşterilere ödeyeceği tutarları şu şekilde belirledi:

  • 0- 1.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 1.850 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 2.300 TL
  • 2.500 TL ve üzeri tutarlarda emekli maaşı alanlara: 2.750 TL

ING Bank Kazandıran Emekli Kampanyası 2022

ing-bank.jpg

ING Bank, yeni dönemde emekli müşteri sayısını arttırmak ve yeni müşterilerinin nakit sıkışıklıklarını çözüme kavuşturmak amacı ile geliştirmiş olduğu emekli promosyonu kampanyasına ek olarak bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Banka, ilgili kampanyanın hem mevcut müşteriler hem de yeni müşteriler için geçerli olduğu bildirdi.

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan yakını getir kampanyasına göre ING Bank’a yakını getiren emeklilere 250 TL, toplamda bin 250 TL tutarında ek ödeme yapılacağı bildirildi.

ING Bank Emekli Promosyonu Kampanyalarına Nasıl Katılım Sağlanır?

ING Bank’ın yeni müşterileri için geliştirmiş olduğu emekli promosyonu kampanyası ve yakınını getir kampanyası kapsamında dağıtılan karşılıksız ödemelerden faydalanmak isteyen vatandaşların, öncelikle maaş hesaplarının banka bünyesine taşınması için talimat vermeleri gerekmektedir. Söz konusu taşıma talimatı, banka şubeleri, bankanın internet bankacılığı kanalı ve bankanın mobil uygulaması aracılığı ile verilebilmektedir.

Maaş hesabını ING Bank bünyesine taşıyan emekli müşteriler, talimatın onaylanmasını takiben 3 gün içerisinde ek ödemelerini hesaplarında görebilmektelerdir. Yakınını getir kampanyası kapsamında kazanılan ek ödeme tutarları ise bir sonraki ay içerisinde hesaplara aktarılmaktadır.