Milyonlarca dar gelirliye nakit destek! A101 yardım kart başvuruları başladı! Yardım alma şartları…

Milyonlarca dar gelirliye nakit destek! A101 yardım kart başvuruları başladı! Yardım alma şartları…

İhtiyaç sahibi insanlara A101 marketlerden büyük jest geldi! Düzenli yardım kartı verilecek! Tüm detaylar haberimizde.

Temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlar için A101 Marketlerden yardım kartı kampanyası başladı. Peki yardım kartı nasıl alınır? Şartları nedir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

A101 YARDIM KARTI

Belediyeler belirli dönemlerde ihtiyaç sahibi insanların market ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için market yardım kartı veriliyor. Yardım kartlarının içine aylık olarak belirli tutarlar yatırılıyor ve hak sahibi vatandaşlar bu kartlarla market şubelerinden alışverişlerini yapabiliyor. A101 market yardım kartından faydalanabilmek için belediye tarafından talep edilen başvuru formunun doldurulması gerekiyor. Başvuru formu içinde ad, soyad, adres, iletişim bilgisi, gelir bilgisi, çalışma durumu, sigorta, ailedeki kişi ve çocuk sayısı gibi bilgiler verilmesi isteniyor. Başvurunun sağlıklı değerlendirilmesi için formun eksiksiz ve doğru şekilde doldurulması gerekiyor. 

A101 Market Yardım Kartı

Hak sahibi olduğu tespit edilen vatandaşlar yardım kartlarını alabiliyor. Başvuru formunda eksik bilgi verdiği vatandaşların başvuru formları iptal ediliyor. A101 yardım kartı içindeki bakiyeyi öğrenmek için kasiyerden yardım istenebilir. Tek kullanımlık hediye çeklerinde bakiye sorgulaması yapılmayabilir. A101 yardım kartını kullanırken alışverişiniz için kasada kartınızı vermeniz yeterli olacaktır. A101 yardım kartlarının kullanım süreleri 1 senedir. Belediyeler tarafından verilen kartların içindeki tutarlar aylık olarak kullanılmaktadır çünkü bazı belediyeler diğer aya aktarma yapmamaktadır. A101 yardım kartları nakit paraya çevrilemiyor. Eğer kişinin bir şekilde nakit paraya çevirdiği tespit edilirse yardım kart iptal edilebilir. Belediyeler belirledikleri dönemlerde ihtiyaç sahiplerine yardım kartı başvurusu açmaktadır. Özellikle büyükşehir belediyeleri daha sık yardım kartı sağlar. Hangi belediyeye bağlıysanız o belediyenin resmi internet sitesinde bulunan çağrı merkezlerinden konuyla ilgili bilgi alabilirsiniz. 

Kaynak:Gürses Gazetesi