Migros'tan şaşırtan hamle! Migros 2500 TL kredi veriyor!

Migros'tan şaşırtan hamle! Migros 2500 TL kredi veriyor!

Türkiye'nin en çok tercih edilen ve en büyük zincir mağazalarından olan Migros 2.500 TL kredi vermeye başladı. Hepsiburada'da yer alan hemen al sonra öde kampanyası benzeri özelliğini "Şimdi al sonra öde" adı altında duyurdu. Detaylar, haberin devamında.

Türkiye'nin en çok tercih edilen ve en büyük zincir marketlerinden olan Migros kredi vermeye başladı. Vatandaşların kredili alışveriş yapabilmelerine olanak tanıyan Migros'un bu yeni özelliği ile vatandaşlar sepetini doldurarak alışveriş yapabiliyor ve ödemelerini bir sonraki ay yapıyor.

Money Pay çatısı altında Migros'un mobil uygulamasından yapılacak olan alışverişlerinde kullanılmak üzere geliştirilen sistem ile vatandaşlar alışverişlerini yaparken yalnızca kart bilgilerini giriyor ve devreden bir sonraki ay ödeme işlemi gerçekleştiriliyor. Ödeme işleminin taksitlendirilebilmesi avantajı da bulunan yeni özellik sayesinde artan enflasyon ve döviz kurunda yaşanan yukarı doğru ivmelenme nedeniyle alım gücü düşen vatandaşlar ihtiyaçlarını pratik bir şekilde evlerinden çıkmadan tamamlayabilecek ve ödemelerini ileri tarihli olarak yapacak. Colendi Yatırım ile Money Pay arasında gerçekleştirilen iş birliği sayesinde vatandaşlara sunulan "Şimdi al sonra öde" özelliği Money Pay'in mobil uygulamasında yer alıyor. Vatandaşların ödeme işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirilen projede alım esnasında herhangi bir vade farkı ya da faiz uygulaması yapılmıyor. Yalnızca ödeme gecikmesi durumunda faiz uygulaması gerçekleştirilen bu yeni özellik ile vatandaşlar alım gücünü artırabilecek ve taksitli market alışverişi yapacak.

whatsapp-image-2022-06-13-at-22-34-12.jpeg

İlk olarak 2017 yılında; dijital kimlik, kredi skorlama ve bu işlemlerin entegrasyonu sağlanmış, stabil bir şekilde çalışabileceği bir dijital platform olmak amacıyla yola çıkan Colendi şirketi 120 milyon değerleme işlemi üzerinden toplamda 30 milyon doların üstünde yatırım almayı başardı.

Money Pay ile Colendi yatırım arasında yapılan işbirliği ile Migros'un mobil uygulamaları için geliştirilen bu yeni özellik ile vatandaşlar market harcamalarını bugün itibarıyla taksitli bir şekilde bir ay ertelemeli olarak ödeyebilecek.

İlk olarak Hepsiburada tarafından uygulamaya geçirilen bu yeni özellik son dakikalarda Migros tarafından da hayata geçirildi ve vatandaşların alışveriş yapmaları için kolaylık sağlanması hedefi için çalışmalar başlamış oldu. Henüz yeni kullanıma açılmış olan özelliğin ilerleyen günlerde stabil ve sorunsuz bir şekilde çalışması ve Money Pay, Migros ve Colendi Yatırım tarafından resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Migros tarafından geliştirilen "Şimdi al sonra öde" özelliği ile ilgili yaşanan yeni gelişmeler Gürses Gazetesi'nde paylaşılacak...