Mayıs Ayında Herkes Araç Sahibi Olacak: Renault 3 Gün Geçerli Olan Yüzde 0,99 Faiz Oranlı Kampanyasını Duyurdu!

Mayıs Ayında Herkes Araç Sahibi Olacak: Renault 3 Gün Geçerli Olan Yüzde 0,99 Faiz Oranlı Kampanyasını Duyurdu!

Artan araç fiyatlarına karşın vatandaşın yanında yer alan Renault, yeni kampanyalarının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı. İşte Renault’un mayıs ayı için özel olarak geliştirmiş olduğu araç kampanyalarına ilişkin detaylar…

Yeni dönemde herkesi araç sahibi yapmak isteyen Renault, mayıs ayı kampanyalarının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı. Firma, söz konusu kampanyalarından yararlanmak isteyen vatandaşların bayilere başvuru yapabileceğini bildirdi.

Renault’tan Uygun Faizli Kredi Kampanyası 2022

Hem ülkemizde hem de diğer yurtdışı ülkelerinde milyonlarca sürücü tarafından tercih edilen üretici araç firmalarından birisi olarak karşımıza çıkan Fransız Renault, yeni dönemde artan araç fiyatlarına karşın iki yeni kredi kampanyası geliştirmiş olduğunu duyurdu. Firma tarafından yapılan açıklamaya göre söz konusu kredi kampanyalarının mayıs ayı içerisinde geçerli olduğu bildirildi.

Renault tarafından düzenlemiş olan kredi kampanyalarının ilkinin faiz oranını yüzde 0,99, azami vade sayısının 12 ay ve kredi üst sınırının 75 bin TL olduğu bildirildi. İkinci kredi kampanyasının ise Clio model için geçerli olduğu ve söz konusu hizmetin faiz oranının yüzde 1,89 olduğu bildirildi.

Renault ÖTV İndirimi Kampanyası 2022

2019/05/28/renault-zoe-gorselleri-9-e1550225367392-696x522d1be5.jpg

Renault tarafından geliştirilmiş olan mayıs ayı kampanyaları kapsamında duyurulmuş olan ikinci kampanya, ÖTV indiriminden veya ÖTV muafiyetinden yararlanma hakkına sahip olan vatandaşları ilgilendiriyor. Üretici firma, ilgili grup içerisinde yer alan ve ÖTV indiriminden yararlanma hakkına sahip olan vatandaşların, iki farklı modelin sahibi olabileceklerini bildirdi.

Renault’un düzenlemiş olduğu ÖTV indirimi kampanyası kapsamında satın alınabilecek araç modelleri ve ilgili araçların başlangıç fiyatları şu şekilde belirlendi:

  • Renault 2022 Megan Sedan Joy 1.3 TCE 140 Beygir: 241.500 TL
  • Renault 2021 Taliant Joy 1.0 Turbo X-Tronic 90 Beygir: 203.500 TL

Renault Takas İndirimi Duyurusu!

Fransız Renault, 9 Mayıs tarihine kadar geçerli olan 3’üncü kampanyasını da duyurdu. Üretici firma tarafından yapılan açıklamaya göre 2021 ve 2022 model araçları kapsayan yeni kampanyası dahilinde sürücülere 3 bin TL’lik takas indirimi fırsatı sunulacağını bildirdi.