Mayıs Ayı İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları Güncellendi! 100 Bin TL'lik Kredinin Geri Ödemeleri Tekrar Hesaplandı!

Mayıs Ayı İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları Güncellendi! 100 Bin TL'lik Kredinin Geri Ödemeleri Tekrar Hesaplandı!

Nakit sıkışıklıklarını bankaların ihtiyaç kredisi hizmetleri ile gidermek isteyen vatandaşlara, mayıs ayı ile birlikte müjdeli haber geldi. ING Bank, CepteTEB ve Akbank ihtiyaç kredisi faiz oranlarını güncelledi. İşte 3 özel bankanın ihtiyaç kredisi...

Bir süredir ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmelerden ötürü giderek pahalılaşan gündelik hayat şartları, vatandaşların nakde olan ihtiyaçlarının artmasına sebep oldu. Söz konusu durumlarını en uygun şekilde ve en kısa yoldan çözüme kavuşturmak isteyen vatandaşlar, bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerini araştırmaya başladılar.

Vatandaşların en uygun ödeme planına sahip olan ihtiyaç kredisi arayışlarına, 3 özel bankadan müjdeli haber geldi. ING Bank, CepteTEB ve Akbank, söz konusu kredi hizmetlerinin mayıs ayı faiz oranlarını güncellediklerini duyurdu.

Akbank İhtiyaç Kredisi Hizmeti 2022

Geliştirdiği kampanyaların avantajlı fırsatları sayesinde dikkat çekmeyi başaran Akbank, mayıs ayında ihtiyaç kredisi faiz oranlarının güncellendiğini duyurdu. Söz konusu hizmetinin azami vade sayısını 36 ay ve aylık ortalama faiz oranını yüzde 1,93 olarak belirleyen Akbank, 100 bin TL’lik kredinin aylık geri ödemesini 24 ay vade karşılığında 5.478,26 TL olarak hesapladı.

ING Bank İhtiyaç Kredisi Hizmeti 2022

ing-bank.jpg

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından birisi olarak hizmet veren ING Bank, mayıs ayına girilmesi ile birlikte ihtiyaç kredisi hizmetinin faiz oranlarını güncellediğini duyurdu. İlgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay ve aylık ortalama faiz oranını yüzde 1,99 olarak belirleyen ING Bank, 100 bin TL’lik kredinin aylık geri ödemesini 24 ay vade karşılığında 5.522,33 TL olarak hesapladı.

CepteTEB İhtiyaç Kredisi Hizmeti 2022

Türkiye Ekonomi Bankasının şubesiz bankacılık kolu olan ve bu sayede de şube masrafı olmadığı için elde etmiş olduğu kar oranını müşterisi ile paylaşmak isteyen CepteTEB, mayıs için ihtiyaç kredisi faiz oranlarının güncellendiğini duyurdu.

CepteTEB tarafından yapılan açıklamaya göre 50 bin TL’nin altında olan kredi taleplerine 36 ay, 50 bin TL ve üzerinde olan kredi taleplerine 24 ay vade fırsatı tanınacağı bildirildi. Söz konusu kredi hizmetinin aylık faiz oranını yüzde 1,59 olarak belirleyen banka, 100 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarını, 5.232,17 TL olarak hesapladı.