Maaşını Ziraat Bankası'ndan Alan Emekliler Dikkat: Market Harcamalarınıza 200 TL İndirim Kazanacaksınız!

Maaşını Ziraat Bankası'ndan Alan Emekliler Dikkat: Market Harcamalarınıza 200 TL İndirim Kazanacaksınız!

Emekli vatandaşları direkt olarak etkileyen zamlara sessiz kalmayan Ziraat Bankası, yeni alışveriş kampanyasını yayınladı.

Aralık ayında rekor seviyelere ulaşan döviz kurları ve altın fiyatları, gündelik hayat akışı içerisinde satışa sunulan hizmetlerin ve hizmet ürünlerinin yüksek oranlarda zamlanmasına sebep olmuştu. 21 Aralık’ta duyurulan yeni ekonomik model sonrasında bir gecede düşüş yaşayan ekonomi piyasaları zamların geri alınacağı konusunda vatandaşları beklentiye sokmuş olsa da umulduğu gibi olmadı.

Ocak ayına girilmesi ile birlikte dalgalı hareketler sergilemeye başlayan ve 24 Şubat tarihinde resmen başlamış olan Rusya- Ukrayna savaşı sonrasında giderek hızlı bir gelişme kaydeden döviz kurları ve altın fiyatları, son olarak FED tarafından açıklanan faiz artırımı kararı sonrasında yukarı yönlü hareketlerini rekor seviyelere doğru yaklaştırdı.

Ekonomi piyasalarında yaşanan tüm bu olumsuz gelişmelerin gündelik hayata direkt olarak yansıması, ayın sonunu tek maaş ile getirmeye çalışan emekli vatandaşların bütçelerinin erimesine sebep oldu. Temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamayacak duruma gelen emekli vatandaşlara, bu noktada Ziraat Bankası’ndan müjdeli haber geldi. Banka, emekli vatandaşların yüzlerini bir nebze de olsa güldürecek olan yeni alışveriş kampanyasının detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası Emekli Alışveriş Kampanyası 2022

ziraat.jpg

Ziraat Bankası’nın emekli maaşını kendi bünyesinden alan emekli müşterileri için geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyasına göre belirli sektörlerden yapılacak olan her 500 TL’lik alışverişe 50 TL, toplamda ise 200 TL tutarında hediye para desteğinin verileceği bildirildi.

Ziraat Bankası Emekli Alışveriş Kampanyasının Ayrıntıları

Ziraat Bankası tarafından geliştirilmiş olan emekli alışveriş kampanyasından optik, market, giyim ve gıda sektörlerinde yapılan alışverişler faydalanabilecektir. Alışveriş harcamaları kapsamında hediye para kazanılabilmesi için harcamaların Bankkart ürünü aracılığı ile yapılması gerekmektedir.

Ziraat Bankası Emekli Alışveriş Kampanyası Başvurusu

Ziraat Bankası’nın emekli alışveriş kampanyasına hem mobil uygulamadan hem de SMS kanalından başvuru yapılabilmektedir. Kampanyaya SMS ile katılmak isteyenlerin KAZAN yazarak 4757’ye kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir.