Maaşını PTT şubelerinden alan emekli vatandaşlara, ING Bank'tan 60 aya kadar vade ile ihtiyaç kredisi hizmeti!

Maaşını PTT şubelerinden alan emekli vatandaşlara, ING Bank'tan 60 aya kadar vade ile ihtiyaç kredisi hizmeti!

Kendi bünyesinde geliştirmiş olduğu kredi kampanyaları ile gündeme gelen ING Bank, bu kez de PTT müşterileri için bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. İşte ING Bank’ın emekli maaşını PTT’den alan vatandaşlar için ihtiyaç kredisi....

Döviz kurlarında ve altın piyasasında gözlenen yukarı yönlü hareketler, özellikle emekli maaşı ile geçinmeye çalışan vatandaşların nakde olan sıkışıklıklarını arttırdı. Bu noktada devreye giren ING Bank, emekliler için özel bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

ING Bank Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Geliştirdiği Turuncu kampanyalar sayesinde bankacılık sektöründe gündem olmayı başarmış olan özel bankalardan biri olarak hizmet veren ING Bank, yeni dönemde nakit sıkışıklığı artan emekli vatandaşlar için bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini açıkladı. Uzun vadeli yeni kredi kampanyasının ayrıntıları, kamuoyu ile paylaşıldı.

ING Bank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile yapılan kredi duyurusuna göre ilgili emekli kredisinin üst limitinin 45 bin TL, azami vade sayısının 60 ay ve ortalama faiz oranının ise yüzde 2,46 olduğu bilgisi kaydedildi.

ING Bank Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyasının Ayrıntıları

ing-bank.jpg

ING Bank, maaşını PTT şubelerinden alan emekli vatandaşlar için geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasının ayrıntılarını paylaştı. Banka, ilgili emekli kredisi hizmetinden 75 yaş altı vatandaşların yararlanabileceklerini ve kredi kampanyası kapsamında hayat sigortasının yapılmasının zorunlu olduğunu bildirdi.

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan emekli ihtiyaç kredisi kampanyasından çekilecek olan nakit tutarına göre ödenecek olan aylık taksit tutarları, şu şekilde hesaplandı:

  • 1000 TL, 9 ay vade: 130 TL
  • 5000 TL, 36 ay vade: 229 TL
  • 10000 TL, 36 ay vade: 449 TL
  • 20000 TL, 48 ay vade: 747 TL
  • 40000 TL, 60 ay vade: 1350 TL

ING Bank Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

ING Bank’ın, emekli maaşını PTT şubelerinden alan vatandaşlar için geliştirmiş olduğu 60 ay azami vadeli, 45 bin TL üst limitli ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için PTT şubelerine şahsen başvuru yapılması gerekmektedir. Başvuru esnasında kimlik belgesinin ibraz edilmesi zorunludur.