Maaşını O Kurumdan Alan Emeklilere Çağrı: 3 Ay Ödeme Ertelemeli 50 Bin TL'lik Krediniz Anında Hesabınızda!

Maaşını O Kurumdan Alan Emeklilere Çağrı: 3 Ay Ödeme Ertelemeli 50 Bin TL'lik Krediniz Anında Hesabınızda!

Özellikle emekli vatandaşları derinden etkileyen bu olumsuz ekonomik gelişmeler karşısında devreye giren Aktifbank, emekli maaşını PTT’den alan vatandaşlar için borç transferi kredi geliştirdiğini açıkladı. İşte Aktifbank’ın emekli kredisi hizmeti...

Döviz kurlarının ve altın fiyatlarının çeşitli faktörler çerçevesinde yukarı yönlü hareketler sergilemesi sonucunda zamlanan gündelik hayat şartları, emekli vatandaşları ihtiyaç kredisi hizmetlerine yönlendirdi. Ancak nakit sıkışıklığı sebebi ile borçlarını ödeyemeyen vatandaşlar, dara düştü. Bu noktada devreye giren Aktifbank, maaşını PTT’den alan emekliler için borç transferi kredisi geliştirdiğini açıkladı.

Aktifbank Emekli İhtiyaç Kredisi 2022

aktifbank.jpeg

Geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyalarının avantajlı fırsatları ile dikkat çeken bankalardan birisi olan Aktifbank, yeni dönemde emekli maaşı PTT’de bulunan ve daha öncesinde PTT aracılığı ile kullanmış olduğu kredilerin borçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlar için yeni bir borç transferi hizmeti geliştirdiğini açıkladı. Banka, ilgili hizmetinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Aktifbank’ın PTT aracılığı ile kullanılmış olan kredi borçları nedeni ile dara düşen vatandaşlar için geliştirmiş olduğu 3 ay ödeme ertelemeli borç transferi kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı ise yüzde 3,39 olarak belirlendi. Banka, ilgili hizmetinin üst limitini 50 bin TL olarak belirledi.

Aktifbank Emekli İhtiyaç Kredisi Örnek Hesaplama Tablosu

Aktifbank’ın PTT aracılığı ile kullanılmış olan kredi borçları nedeni ile dara düşen vatandaşlar için geliştirmiş olduğu 3 ay ödeme ertelemeli borç transferi kredisi hizmetinin örnek hesaplama tablosu yayınlandı. Banka ilgili hizmetten 36 ay vade ve yüzde 3,39 faiz oranı karşılığında kullanılacak olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarı, 529,91 TL olarak hesaplandı.

Aktifbank Emekli İhtiyaç Kredisine Nasıl Başvuru Yapılır?

Aktifbank’ın PTT aracılığı ile kullanılmış olan kredi borçları nedeni ile dara düşen vatandaşlar için geliştirmiş olduğu 3 ay ödeme ertelemeli borç transferi kredisinden faydalanmak isteyen vatandaşların, en yakın PTT şubesine gitmeleri ve kimlik ibrazı ile hizmet başvurusu yapmaları gerekmektedir.