Maaş Hesabını Taşıyana Aktifbank'tan Nakit Hizmeti! 80 Bin TL'lik Emekli Kredi Kampanyası

Maaş Hesabını Taşıyana Aktifbank'tan Nakit Hizmeti! 80 Bin TL'lik Emekli Kredi Kampanyası

Son aylarda yaşanan olumsuz ekonomik gelişmelerden ötürü alım güçleri giderek düşen ve buna bağlı olarak da nakde olan ihtiyaçları artan emeklilere, Aktifbank’tan müjdeli kampanya haberi geldi. Banka, maaş hesabını taşıyana 80 bin TL’ye kadar nakit...

Aktifbank, zorlu ekonomik şartlara karşın tek maaş ile direnmeye çalışan emekli vatandaşlara, onlar için özel olarak geliştirmiş olduğu kredi kampanyası ile destek olacağını duyurdu.

Aktifbank’tan PTT Müşterilerine İhtiyaç Kredisi Hizmeti!

Yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik şartlara karşın vatandaşa destek olmak isteyen ve bu kapsamda birçok farklı kategori altında kredi hizmeti sunan Aktifbank, emekli vatandaşlar için de özel olarak bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka, ilgili yeni kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Aktifbank tarafından geliştirilmiş olan emekli ihtiyaç kredisi kampanyasının üst limiti 80 bin TL, azami vade sayısı 36 ay ve ortalama faiz oranı yüzde 2,49 olarak belirlendi. Banka ilgili verilerini paylaşmış olduğu emekli ihtiyaç kredisi kampanyasından, emekli maaşını PTT şubelerinden alan veya maaş hesabını yeni dönemde PTT’ye taşıyacak olan vatandaşların yararlanabileceğini bildirdi.

Aktifbank PTT Kredisinin Örnek Hesaplama Tabloları

aktifbank.jpeg

Aktifbank’ın emekli maaşını PTT şubelerinden alan vatandaşlar için özel olarak geliştirmiş olduğu 80 bin TL üst limitli emekli ihtiyaç kredisi kampanyasının örnek hesaplama tabloları yayınlandı.

Birinci hesaplama tablosu:

  • Kredi tutarı: 20 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 2,49
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Aylık taksit tutarı: 914,44 TL

İkinci hesaplama tablosu:

  • Kredi tutarı: 80 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 2,49
  • Vade sayısı: 24 ay
  • Aylık taksit tutarı: 4.717,69 TL

Aktifbank PTT Kredisine Nasıl ve Nereden Başvuru Yapılır?

Aktifbank’ın emekli maaşını PTT şubelerinden alan vatandaşlar için özel olarak geliştirmiş olduğu 80 bin TL üst limitli emekli ihtiyaç kredisi hizmetine, SMS aracılığı ile başvuru yapmak mümkündür. Söz konusu banka hizmetinden nakit destek almak isteyen vatandaşların cep telefonlarının mesajlar bölümünden aralarında birer boşluk bırakarak, sırası ile PTT, T.C. kimlik bilgilerini yazmaları ve 3050’ye kısa SMS göndermeleri gerekmektedir.