Kurbanlık Fiyatları Ne Kadar? 2022 Kurbanlık Fiyatları

Kurbanlık Fiyatları Ne Kadar? 2022 Kurbanlık Fiyatları

Kurban Bayramı'nın gelmesine az bir zaman kalmışken ülkemizdeki müslüman vatandaşlar bu yıl kurbanlık fiyatlarının kaç TL olacağını merak ediyor. Son günlerde sıkça araştırılan kurbanlık fiyatları ise bu yıl cep yakacak cinsten. Detaylar haberin devamında

Ramazan Bayramı'nın tamamlanması ile birlikte ülkemizdeki müslüman vatandaşlar Kurban Bayramı'nı beklemeye koyuldu. Kurban Bayramı'nda kurban kesmek isteyen vatandaşlar büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıkların fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki; ülkemizde kurbanlık bu yıl kaç TL olacak? Kurbanlık fiyatları ve daha fazlası haberin devamında, gursesgazetesi.com'da...

Kurban Bayramı Ne Zaman 2022?

Her yıl 10 gün geri giden Kurban Bayramı için bu yıl da heyecanlı bekleyiş sürüyor. Ülkemizdeki ve tüm dünyadaki müslümanların kurban keserek Allah'a şükürlerini gösterdikleri bu bayram ülkemizde de büyük bir coşkuyla kutlanır. Allah'a şükretmek ve yardımlaşmak için kutlanan bayramın bu yıl ne zaman olacağı ise merak konusu oldu. Peki; Kurban Bayramı ne zaman 2022?

Bu yıl Kurban Bayramı ülkemizde 9 Temmuz tarihinde başlayıp 12 Temmuz tarihinde son bulacak. Bu tarihler arasında gerçekleştirilecek olan Kurban Bayramı'nın birinci gerekliliği olan kurbanlık hayvanların ise fiyatları merak konusu. Peki; bu yıl kurbanlıklar kaç TL? Büyükbaş, küçükbaş kurbanlık ne kadar?

Kurbanlık Fiyatları Ne Kadar 2022? Büyükbaş - Küçükbaş Hayvan Fiyatları

Kurban Bayramı'nda pek çok müslüman vatandaş kurban keserek ibadetlerini gerçekleştirmek istiyor. Ancak 2022 yılının başından itibaren sürekli olarak artış gösteren enflasyon ve döviz kurundaki yukarı doğru ivmelenme nedeniyle pek çok ürün, mal ve hizmete olduğu gibi kurbanlık satışlarında da zam uygulanacağı biliniyor. Vatandaşlar ise hangi kurbanlık hayvanın ne kadar olacağını arama motorlarında aratıyor. Büyükbaş hayvan kesmenin oldukça zor olacağı bu yıl, pek çok vatandaş küçükbaş hayvanlara yönelecek. Peki; büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıklar 2022 yılında ne kadar olacak?

Büyükbaş Kurbanlık Fiyatları 2022

Geçtiğimiz yıl ortalama 10 bin ila 30 bin TL arasında satışa çıkan büyükbaş kurbanlıklarda bu yıl ciddi bir zam olacağı söz konusu. Hayvancılık ile uğraşanlar ve uzmanların yaptığı açıklamalara göre bu yıl büyükbaş kurbanlık fiyatlarının şu anda 60 ila 70 bin TL arasından satışının yapıldığı, ancak Kurban Bayramı'na doğru bu rakamın daha da artması beklendiği açıklandı. Vatandaşların büyükbaş alması oldukça güçleşirken küçükbaş hayvan fiyatları pek çok kişi tarafından araştırıldı.

Küçükbaş Kurbanlık Fiyatları 2022

Geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda 1.500 ila 3.000 TL arasında satışı yapılan küçükbaş kurbanların bu yıl 3.000 TL ile 5.000 TL arasında bir fiyattan satılması bekleniyor.