Kredi ve Kredi Kartı Borcu Olanların Dikkatine: 30 Bin TL'ye Kadar Olan Borçlarınız Silinecek!

Kredi ve Kredi Kartı Borcu Olanların Dikkatine: 30 Bin TL'ye Kadar Olan Borçlarınız Silinecek!

Kredi ve kredi kartı kullanımlarından ötürü ortaya çıkan borç durumuna destek olacağını açıklayan 3 özel banka, yeni dönemde borç transferi kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. İşte bankaların borç transferi kredi hizmetlerine ilişkin ayrıntılar…

Bir süredir ekonomi piyasalarında gözlenen ani yükselişlerden ötürü alım gücü düşen ve buna bağlı olarak da nakde olan ihtiyaçları artan ülke vatandaşları, ilgili durumlarını çözüme kavuşturabilmek adına bankaların kredi ve kredi kartı hizmetlerine yönelmeye başladılar. Ancak ekonomi piyasalarının kötü gidişatının devam ediyor olmasından ötürü nakde olan sıkışıklıkları devam eden ve sonuç olarak kullandıkları kredi ve kredi kartı hizmetlerinden doğan borçları ödemekte zorlanan vatandaşlar, bankaların haciz işlemleri ile yüzleşmek durumunda kaldılar.

Vatandaşların günden güne daha çok içine sürüklendikleri borç batağı, bankaları harekete geçirdi. Bu noktada devreye giren Garanti BBVA, Yapı Kredi Bankası ve Türkiye İş Bankası ilgili şartları sağlayan tüm vatandaşların borçlarını kendi bünyelerine transfer edeceklerini ve söz konusu borç tutarının bu sayede tekrar yapılandırılabileceğini duyurdu.

Yapı Kredi Bankası Borç Transferi Kredisi 2022

yapi-kredi-bankasi-borc-transferi-kredisi.jpg

Yeni dönemde yükselen grafiklere sahip olan ekonomi piyasaları karşısında bankalardan nakit desteği alan ancak yine aynı sebeplerden ötürü borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlara, Yapı Kredi Bankası’ndan müjdeli haber geldi. 36 ay vade ve ortalama yüzde 2,59 faiz oranı karşılığında borç transferi hizmeti sunacağını bildiren banka, 30 bin TL’lik kredinin aylık taksit tutarını 1.396,25 TL olarak hesapladı.

Garanti BBVA Borç Transferi Kredisi 2022

Ülkenin önde gelen özel bankalarından olan Garanti BBVA, yeni dönemde hizmete sunduğu borç kapatma kredisinin ayrıntılarını bildirdi. 36 ay vade ve ortalama yüzde 2,22 faiz oranı karşılığında hizmete sunulan krediden 30 bin TL’lik destek almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 1.306,10 TL olarak hesaplandı.

Türkiye İş Bankası Borç Transferi Kredisi 2022

Ülkenin gelişmiş özel bankalarından birisi olarak hizmetlerini sürdüren Türkiye İş Bankası, yeni dönemde borçları nedeni ile uykuları kaçan vatandaşlara borç kapatma hizmeti sunacağını açıkladı. Söz konusu kredinin ayrıntılarını bildirmeyen banka, her kredinin başvuru yapan müşteri için özel olarak düzenleneceğini duyurdu. Hali hazırda banka müşterisi olanların bankanın mobil uygulaması veya internet bankacılığı kanalı aracılığı ile söz konusu hizmete başvuru yapabileceklerini bildiren İş Bankası, banka müşterisi olmayan vatandaşların da şubeler aracılığı ile borç kapatma hizmetine başvuruda bulunabileceklerini duyurdu.