Kredi Notunuz Düşük Olsa Da Günlük 14 TL'ye Nakit Hizmeti Alabileceksiniz! İhtiyaç Kredisi 2022!

Kredi Notunuz Düşük Olsa Da Günlük 14 TL'ye Nakit Hizmeti Alabileceksiniz! İhtiyaç Kredisi 2022!

Gündelik hayat şartlarının çeşitli faktörler çerçevesinden giderek pahalılaşması, vatandaşların dara düşmesine sebep oldu. Kredi notu düşük olduğu için bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerinden yararlanamayan vatandaşlara ise müjdeli haber verildi...

Bankacılık sektöründe yeni gelişmelere imza atan ING Bank, Akbank ve Fibabanka, kredi notuna bakılmaksızın ihtiyaç kredisi hizmeti sunulacağını açıkladı.

Fibabanka Kredi Notsuz İhtiyaç Kredisi 2022

Gelişen bankalardan birisi olan ve verdiği mevduat faizi oranı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Fibabanka, kredi notu düşük olan vatandaşlara da ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıklayarak, ilgili hizmetinin ayrıntılarını paylaştı.

Fibabanka tarafından geliştirilmiş olan kredi notsuz ihtiyaç kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay ve aylık ortalama faiz oranı yüzde 2,06 olarak belirlendi. Banka bu veriler ışığında sunacağı 5 bin TL’lik ihtiyaç kredisi hizmeti karşılığında talep etmiş olduğu aylık taksit ödemesi tutarını, 634 TL olarak bildirdi.

Akbank Kredi Notsuz İhtiyaç Kredisi 2022

akbank.jpg

Yeni dönemde arka arkaya yayınlamış olduğu kredi duyuruları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış olan bir diğer banka olan Akbank, bu kez de nakit sıkışıklığı olan ancak kredi notu yetersiz olduğu için bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerinden yararlanamayan vatandaşlara yardım eli uzattığını açıkladı.

Akbank tarafından geliştirilmiş olan ve detayları bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile paylaşılmış olan kredi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı ise yüzde 2,11 olarak belirledi. Banka, bu veriler ılığında sunacağı 10 bin TL’lik ihtiyaç kredisi hizmeti karşılığında talep etmiş olduğu aylık taksit tutarını 426,62 TL olarak bildirdi.

ING Bank Kredi Notsuz İhtiyaç Kredisi 2022

Ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmelere bağlı olarak artan gündelik hayat fiyatlarına karşın kredi notu düşük olan vatandaşları yalnız bırakmak istemeyen ING Bank, kredi notuna bakmadan sunacağı ihtiyaç kredisi hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, ortalama faiz oranını ise yüzde 2,09 olarak belirledi. 10 bin TL’lik kredinin geri ödemesi ise 425,04 TL olarak hesaplandı.