Kredi Borcu Olan Vatandaşlara Yapı Kredi Bankası'ndan İki Ayrı Fırsat: 36 Ay Vade ve Yüzde...

Kredi Borcu Olan Vatandaşlara Yapı Kredi Bankası'ndan İki Ayrı Fırsat: 36 Ay Vade ve Yüzde...

Türkiye’nin önemli özel bankalarından olan Yapı Kredi Bankası, kredi borçları yüzünden uykuları kaçan müşterilerine ve diğer banka müşterilerine iki ayrı kampanya duyurdu. İşte bankanın borç kapatma hizmetlerine ilişkin ayrıntılar…

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerine devam ediyor olması, gündelik hayat akışı içerisinde satışa sunulan hizmetlerin ve hizmet ürünlerinin yüksek oranlarda zamlanmasına sebep oldu. Nakit ihtiyaçlarını karşılamak adına kredi hizmetlerinden yararlanan vatandaşlar da borçlarını ödeyemeyecek duruma geldiler. Bu noktada devreye giren Yapı Kredi Bankası, borç kapatma hizmeti sunacağını bildirdi.

Kredi Borcu Olanlara Yapı Kredi Bankası’ndan İki Ayrı Kampanya!

Geliştirdiği her hizmetin avantajlı fırsatlar içermesi sayesinde adından her daim söz ettirmeyi başaran ve müşteri sayısını da günden güne arttıran Yapı Kredi Bankası, zorlu ekonomik şartların yaşandığı şu günlerde kredi borçlarını ödeme noktasında desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlar için iki yeni kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Yapı Kredi Bankası’nın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan borç kapatma kampanyalarına göre söz konusu kampanyalardan birinin mevcut Yapı Kredi Bankası müşterileri için diğer kampanyanın ise başka bankalara borcu olan vatandaşlar için geçerli olduğu bilgisi kaydedildi.

Yapı Kredi Bankası yeni dönemde başvurulara açmış olduğu kredi hizmetlerinin başlıklarını ve ayrıntılarını şu şekilde paylaştı:

  • Borç kapatma kampanyası: Yapı Kredi Bankası’na borcu bulunan müşterilere
  • Borç transferi kampanyası: Başka bankalara kredi borcu bulunan vatandaşlara

Yapı Kredi Bankası Borç Transferi Kredisinin Örnek Hesaplama Tablosu

yapi-kredi-bankasi-borc-transferi-kredisi.jpg

Yapı Kredi Bankası, bünyesinde geliştirmiş olduğu ve yeni dönem itibari ile de başvuruları kabul etmeye başladığı borç transferi kredi hizmetinin örnek hesaplama tablosunu yayınladı. Banka, ilgili hizmeti aracılığı ile diğer bankalara olan borçlarını kapatmak isteyen vatandaşlara sunacağı hizmetin hesaplama tablosunu şu şekilde oluşturdu:

  • Çekilecek kredi tutarı: 30 bin TL
  • Aylık ortalama faiz oranı: Yüzde 2,59
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Ödenecek aylık taksit tutarı: 1.396,35 TL

Yapı Kredi Bankası’nın Borç Kapatma Hizmetlerine Nasıl Başvuru Yapılır?

Yapı Kredi Bankası tarafından duyurulmuş olan borç kapatma ve borç transferi kredisi hizmetlerine, bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.