Kredi Borçlarını Sıfırlayan Sistem Düzenlendi! ING Bank,Yapı Kredi Bankası ve QNB Finansbank Borç Transferi Hizmetlerini Duyurdu

Kredi Borçlarını Sıfırlayan Sistem Düzenlendi! ING Bank,Yapı Kredi Bankası ve QNB Finansbank Borç Transferi Hizmetlerini Duyurdu

Yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik gelişmelerden ötürü kredi ve kredi kartı borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlara, 3 özel bankadan müjdeli haber geldi. ING Bank, Yapı Kredi Bankası ve QNB Finansbank, yeni hizmetlerini duyurdu....

Ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmeler, gündelik hayat akışı içerisinde satın alınan hizmetlerin ve hizmet ürünlerinin etiket fiyatlarının arka arkaya değişmesine sebep oldu. Bir yandan geçinmeye bir yandan da temel ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan vatandaşlar, arka arkaya değişen etiketlere karşın bankaların ihtiyaç kredisi ve kredi kartı ürünlerine yönelmek durumunda kaldılar.

Son aylarda artan kredi ve kredi kartı kullanımları vatandaşların desteğe olan ihtiyaçlarını resmen gözler önüne serdi. Ek olarak ekonomi piyasalarında dalgalı hareketlerin devam etmesi, mevcut kredi ve kredi kartı borçlarının ödenmesine engel olmaya başladı. Bu durumlardan kaynaklı olarak borçlarını ödeyemedikleri için haciz işlemleri ile yüz yüze gelen vatandaşlara, 3 özel bankadan müjdeli haber geldi. QNB Finansbank, ING Bank ve Yapı Kredi Bankası, ilgili şartları sağlayan tüm vatandaşların, diğer bankalara olan kredi ve kredi kartı borçlarını kendi üzerine alacaklarını ve bu sayede de mevcut borçların yapılandırılmasına olanak sağlanacağını bildirdiler.

QNB Finansbank Borç Transferi Kredisi 2022

QNB Finansbank geliştirmiş olduğu borç transferi kredisi hizmeti için azami vade sayısının 36 ay olduğu bildirdi. Banka yüzde 2,29 faiz oranı karşılığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesini 427,41 TL olarak hesapladı.

Yapı Kredi Bankası Borç Transferi Kredisi 2022

yapi-kredi-bankasi-borc-transferi-kredisi.jpg

Yapı Kredi Bankası da yeni dönemde borç transferi kredisi hizmeti sunacağını açıklayan bankalardan birisi oldu. Banka ilgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay olarak belirlerken, faiz oranının ve üst limitinin kişiye özel olarak belirleneceğini bildirdi.

ING Bank Borç Transferi Kredisi 2022

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan borç transferi kredisi hizmetinin ayrıntıları paylaşıldı. Banka, yeni dönemde geliştirmiş olduğu borç transferi kredisinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 2,09 olarak belirledi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi 425 TL olarak hesaplandı.