Kredi Borçları Yüzünden Uykuları Kaçanlara, Denizbank, QNB Finansbank ve Yapı Kredi Bankası'ndan Destek:Borçlarınız Sıfırlanacak

Kredi Borçları Yüzünden Uykuları Kaçanlara, Denizbank, QNB Finansbank ve Yapı Kredi Bankası'ndan Destek:Borçlarınız Sıfırlanacak

Yeni dönemde kredi ve kredi kartı kullanımlarından ötürü oluşan borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlara, 3 özel bankadan müjde geldi. İşte Denizbank, Yapı Kredi Bankası ve QNB Finansbank’ın borç kapatmak hizmetlerine ilişkin ayrıntılar…

Yapı Kredi Bankası, Denizbank ve QNB Finansbank kredi ve kredi kartı borçlarının kapanmasını sağlayacak olan borç kapatma kredisi hizmetlerinin ayrıntılarını paylaştı.

Denizbank Borç Kapatma Kredisi 2022

Denizbank yeni dönemde vatandaşların bütçelerini rahatlatacak ve onları borçlarından kurtaracak olan borç kapatma kredisi hizmetini tanıttı. Söz konusu hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, ortalama faiz oranını ise yüzde 1,93 olarak belirleyen banka, 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarını 412,51 TL olarak hesapladı.

QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi 2022

qnb-finansbank-ayricalikli-emekli-hizmetleri.jpg

Kredi ve kredi kartı borçlarını ödemekte zorlanan ve bankaların haciz işlemleri ile karşı karşıya kalan vatandaşlara bir müjde de QNB Finansbank’tan geldi. Banka, borç kapatma kredisi hizmeti ile vatandaşların borçlarını üsteleneceğini ve bu sayede de ilgili borç tutarını yapılandıracağını belirtti.

QNB Finansbank borç kapatma kredisi hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 1,79 olarak belirledi. Banka bu veriler ışığında sunacak olduğu 30 bin TL’lik nakit hizmetinin aylık taksit ödemesi tutarını 1.205,14 TL olarak hesapladı.

Yapı Kredi Bankası Borç Kapatma Kredisi 2022

Türkiye’nin önde gelen bir diğer özel bankası olan Yapı Kredi Bankası da yeni dönemde ortaya çıkan olumsuz ekonomik gelişmelerden ötürü nakde sıkışan ve bu sebeple de mevcut kredi ve kredi kartı borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlara, borç kapatma kredisi hizmeti sunacağını açıkladı.

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan borç kapatma kredisi hizmetinin ayrıntıları paylaşıldı. Buna göre banka ilgili şartları sağlayan tüm vatandaşlara, borçlarını tek bir çatı altında toplayabilmeleri ve bu sayede de borç yapılandırması yapabilmeleri adına 36 ay vade ile nakit hizmeti sunacağını açıkladı. Söz konusu hizmetinin ortalama faiz oranını yüzde 2,59 olarak bildiren banka, 30 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesini 1.396,35 TL olarak hesapladı.