Kira değil kendi evinizin taksidini ödeyin! Ayda 5 bin 765 TL taksitle 3+1 daireler satışa çıktı

Kira değil kendi evinizin taksidini ödeyin! Ayda 5 bin 765 TL taksitle 3+1 daireler satışa çıktı

Bu ay ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Peşinatsız, ayda 5.763 TL taksitle ödeme seçeneği sunulan 3+1 daireler, toplamda 340 bin TL'ye satışa çıkarıldı. İşte başvuru detayları...

şekilde siyasi meselelerle doluyken, vatandaşlar artan emlak fiyatları nedeniyle ev alma hayallerini rafa kaldırmıştı. Ancak, Vakıfbank'ın başlattığı yeni kampanya ile birlikte ev alma hayalleri yeniden canlanıyor. Kampanya kapsamında, 3+1 daireler peşinatsız olarak 340 bin TL'ye satışa çıkarıldı ve ayda sadece 5.763 TL taksit ödeyerek ev sahibi olmak mümkün hale geldi.

Emlak sektöründeki yükselen fiyatlar, ev sahibi olmak isteyenleri umutsuzluğa sürüklerken, Vakıfbank'ın girişimi ev sahibi olmak isteyenler için umut verici bir adım oldu. Kampanya kapsamında sunulan ödeme seçenekleri sayesinde, peşinatsız olarak ev sahibi olmak artık daha kolay hale geldi. Herkesin bütçesine uygun ödeme planları ile sunulan bu fırsat, ev sahibi olma hayallerine kapıları açtı.

VAKIFBANK KAMPANYAYI DUYURDU! EV SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ!

vakıfbank

Vatandaşlar, bu kampanya ile birlikte artık rafa kaldırdıkları ev alma hayallerine yeniden kavuşmanın sevincini yaşıyorlar. Üstelik bu kampanya, seçimlerin gölgesinde ülke gündeminin yoğunluğunda umutsuzluğa kapılmış vatandaşların moralini de yükseltiyor. Vakıfbank'ın başlattığı bu kampanya, ev alma hayali kuran herkes için kaçırılmayacak bir fırsat niteliğinde.

Vakıfbank, 123 metrekare oturum alanına sahip 3+1 daireleri peşinatsız ayda 5.763 TL taksitle satışa çıkardı. Daireler, bulundukları konum itibariyle hastane, eczane, market ve toplu taşıma duraklarına yakın bir yerde bulunuyor. Kat kaloriferli dairelerin hepsi ara katta yer alıyor ve banka tarafından satışa sunuluyor. Başlangıç fiyatı 335 bin TL olan daireler için minimum 5.000 TL teklif verilerek toplamda 340.000 TL'ye sahip olunabiliyor.

Kaynak:Gürses Gazetesi