Kendi Aracının Sahibi Olmak İsteyenlere Kamu Bankalarından Büyük Destek: Günlük 160 TL'ye Kontağı Çevirebilirsiniz!

Kendi Aracının Sahibi Olmak İsteyenlere Kamu Bankalarından Büyük Destek: Günlük 160 TL'ye Kontağı Çevirebilirsiniz!

Kendi aracının sahibi olmak isteyen ancak yapılan araç zamlarından sonra bu isteğini gerçekleştirmek için yeterli birikime sahip olmadığını fark eden vatandaşlara, kamu bankalarından müjdeli haber geldi...

Geçtiğimiz yılın sonunda ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmelerden sonra zamlanan araç fiyatları, yeni döneme girilmesi ile birlikte ortaya çıkan çip krizi sebebi ile tekrar zamlandı. Hem ikinci el hem de sıfır kilometre araçların fiyatlarında gözlenen ani artışlar, kendi araçlarının sahibi olmak isteyen vatandaşların hayal kırıklığına uğramalarına sebep oldu.

Bu sene içerisinde araç sahibi olmak isteyen ancak yeterli birikime sahip olmadığı için desteğe ihtiyaç duyan vatandaşların yardımına, kamu bankaları yetişti. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası, yeni dönemin taşıt kredisi kampanyalarını duyurdu.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Kampanyası 2022

Türkiye’nin gelişmiş kamu bankalarından birisi olarak hizmet veren Ziraat Bankası, yeni dönemde kendi araçlarının sahibi olmak isteyen ancak yeterli birikime sahip olmayan vatandaşlar için yeni bir taşıt kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. İlgili hizmeti aracılığı ile vatandaşlara hayallerini gerçekleştirmeleri yolunda destek olacağını bildiren Ziraat Bankası, kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Ziraat Bankası tarafından geliştirilmiş olan taşıt kredisi kampanyasının üst limitinin, satın alınacak olan aracın fiyatına göre değişiklik gösterdiği bildirdi. Banka ilgili hizmetinin azami vade sayısını 48 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 1,59 olarak belirledi. 150 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi ise 4.799,18 TL olarak hesaplandı.

Halk Bankası Taşıt Kredisi Kampanyası 2022

halkbank.jpg

Araç sahibi olmanın hayalini kuran vatandaşlara taşıt kredisi hizmeti sunacağını duyuran Halk Bankası, ilgili hizmetinin üst limitinin aracın satış fiyatına göre değişiklik göstereceğini bildirdi. Hizmetin azami vade sayısını 48 ay, aylık faiz oranını ise yüzde 1,63 olarak belirledi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 150 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi 4.846,59 TL olarak hesaplandı.

Vakıfbank Taşıt Kredisi Kampanyası 2022

Araç sahibi olma yolunda vatandaşlara nakdi destekte bulunacağını açıklayan bir diğer banka olan Vakıfbank, ilgili hizmetinin azami vade sayısını 48 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 1,59 olarak belirledi. 150 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi ise 4.799,18 TL olarak hesaplandı.