Kara Listede Olmaya Son: ING Bank, Fibabanka ve Garanti BBVA, Sicili Bozuk Olanlara da Nakit Hizmeti Sunmaya Başladı!

Kara Listede Olmaya Son: ING Bank, Fibabanka ve Garanti BBVA, Sicili Bozuk Olanlara da Nakit Hizmeti Sunmaya Başladı!

Zamanında bankaya olan borçlarını düzenli ödemediği için kara listeye alınan ve bu neden ile de bankaların kredi hizmetlerinden yararlanamayan vatandaşlara, ING Bank, Fibabanka ve Garanti BBVA tarafından müjdeli haber verildi.

Ekonomik şartların çeşitli faktörlere bağlı olarak giderek ağırlaşması, vatandaşların alım güçlerinin düşmesine ve buna bağlı olarak da nakde olan ihtiyaçlarının artmasına sebep oldu. En temel ihtiyaçlarını dahi nakit sıkışıklığı sebebi ile karşılamakta zorlanan ancak kredi notu düşük olduğu veya bankaların kara listelerinde bulunduğu için bankalardan nakit desteği alamayan vatandaşlar, bütçeleri için bir çıkış yolu aramaya başladılar. Bu noktada devreye giren 3 özel banka, bu dönemin şartlarına bağlı olarak özel olarak geliştirmiş oldukları kredi hizmetlerinin ayrıntılarını paylaştı.

Fibabanka, Garanti BBVA ve ING Bank tarafından geliştirilmiş olan yeni dönem kredi hizmetinin, kredi notu düşük olan veya direkt olarak bankaların kara listeleri içerisinde yer alan vatandaşlara sunulacağı bildirildi.

Garanti BBVA’dan Herkes Nakit Desteği!

Yeni dönemde çeşitli faktörlere bağlı olarak sürekli olarak değişen etiket fiyatlarına karşın bankacılık sicili bozuk olan vatandaşlara da nakit hizmeti sunacağını açıklayan Garanti BBVA, ilgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını yüzde 2,45 olarak belirledi. Banka bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit tutarını 453,95 TL olarak hesapladı.

Kara Listede Olanlara ING Bank’tan Dev Destek!

ing-bank.jpg

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından birisi olan ING Bank, yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik şartlara karşın sicili bozuk olan vatandaşlara da nakit desteği vereceğini açıkladı. Banka, ilgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 2,09 olarak belirlediğini bildirdi.

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan kredi hizmetinden 10 bin TL’lik destek almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 425,04 TL olarak hesaplandı.

Fibabanka’dan Sicili Bozuk Olan Vatandaşlara Nakit Hizmeti!

Fibabanka da yeni dönemde bankacılık sicili bozuk olan vatandaşlara nakit hizmeti sunacağını açıklayan bankalardan birisi oldu. Banka 36 ay vade ve yüzde 2,06 faiz oranı karşılığında çekilecek olan 5 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesini 634,02 TL olarak hesapladı.