Kamu Çalışanlarına, Devlet Memurlarına ve Emeklilere, Hepsi Bir Arada Kredi Hizmeti: Günlüğü 51 TL'ye 40 Bin TL Ödenecek!

Kamu Çalışanlarına, Devlet Memurlarına ve Emeklilere, Hepsi Bir Arada Kredi Hizmeti: Günlüğü 51 TL'ye 40 Bin TL Ödenecek!

68’inci yılını kutlayan Vakıfbank, özel sektör çalışanından emeklisine tüm vatandaşları kapsayan yeni bir kredi hizmeti geliştirdiğini açıkladı. İşte Vakıfbank’ın uygun ödeme planına sahip yeni ihtiyaç kredisi hizmetinin ayrıntıları…

Bir süredir ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmelerin gündelik hayat şartlarını giderek ağırlaştırması, vatandaşların alım güçlerinin düşmesine ve buna bağlı olarak da nakde olan ihtiyaçlarının artmasına sebep oldu. Temel ihtiyaçlarını ve sabit giderlerini karşılamaya çalışırken bir taraftan da geçinmeye çalışan vatandaşlar, bütçelerini ferahlatmak adına bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerinin ayrıntılarını araştırmaya başladı. Bu noktada devreye giren kamu bankası Vakıfbank, 18 yaşın üzerinde olan tüm vatandaşları kapsayan yeni bir ihtiyaç kredisi hizmeti geliştirdiğini açıkladı.

Vakıfbank’tan Kapsamlı İhtiyaç Kredisi Hizmeti!

2020/02/04/vakifbank-944654932.jpg

Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından birisi olan ve geliştirdiği kredi hizmetlerinin ayrıntıları ile cazip fırsatlar sunmaya devam eden Vakıfbank, yeni dönemde nakde sıkışıklığı olan vatandaşlara 2022 kredi hizmeti ile yardım eli uzattığını açıkladı.

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan ihtiyaç kredisi kampanyasının ayrıntılarına göre kredinin üst limitinin 125 bin TL, azami vade sayısının 36 ay ve aylık ortalama faiz oranının yüzde 1,55 olduğu bildirildi. Banka, ilgili hizmetinden 3 ay taksit erteleme fırsatı ile de yararlanılabileceğini belirtti.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Örnek Hesaplama Tablosu

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan kapsamı geniş ihtiyaç kredisi kampanyasının örnek hesaplama tablosu yayınlandı. Buna göre kamu bankasının yeni dönem kredi hizmetinden 40 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen vatandaşların, 36 ay vade ve yüzde 1,55 faiz oranı karşılığında ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 1.534,25 TL olarak hesaplandı.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu 2022

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan 125 bin TL üst limitli ihtiyaç kredisi kampanyasına hem SMS yolu ile hem de banka şubeleri aracılığı ile başvuru yapmak mümkündür. Hizmete SMS atarak başvuru yapmak isteyen vatandaşların, KREDI, T.C. kimlik no, doğum tarihi, aylık gelir bilgilerini yazmaları ve 5724’e kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir.