Kamu Bankalarından Emeklilere Hem Nakit Ödeme Hem Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi! Son Başvuru Temmuz!

Kamu Bankalarından Emeklilere Hem Nakit Ödeme Hem Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi! Son Başvuru Temmuz!

Yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik şartlara karşın emekli vatandaşın yanında yer alan kamu bankaları hem karşılıksız ödeme hem de düşük faizli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacaklarını açıkladı. İşte bankaların emekli kampanyalarına ilişkin ayrıntılar…

Bir süredir yukarı yönlü hareketler sergileyen ve açıklanan son FED faiz kararından sonra hızla yükselmeye devam eden döviz kurları ve altın fiyatları, gündelik hayat akışının ekonomi algılarını da tamamen değiştirdi. Yaşanan gelişmeler sonrasında alım güçleri düşen ve buna bağlı olarak da nakde olan ihtiyaçları artan emekli vatandaşlar, bankaların kapılarını çalmaya başladılar. Bu noktada devreye giren kamu bankaları, emekli vatandaşlar için iki ayrı başlık altında nakit kampanyaları geliştirdiklerini duyurdu.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından yapılan emekli kampanyası duyurularına göre ilgili şartları sağlayan tüm emekli vatandaşlara 750 TL’ye kadar karşılıksız ödeme hizmeti ve bankaların politikalarına bağlı olarak düşük faiz ile geliştirilmiş olan emekli ihtiyaç kredisi hizmeti sunulacağı bilgisi kaydedildi.

Vakıfbank ve Ziraat Bankası Emekli Ek Ödeme Hizmeti!

Vakıfbank ve Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamalara göre maaş hesaplarını 3 yıllığına ilgili kamu bankalarından birisine taşımayı kabul eden emekli vatandaşlara, karşılıksız promosyon ödemesi yapılacağı bilgisi verildi. Söz konusu promosyon tutarları ise şu şekilde açıklandı:

  • 0- 1.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 500 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 625 TL
  • 2.500 TL ve üzeri tutarlarda emekli maaşı alanlara: 750 TL

Vakıfbank Emekli Kredisi 2022

vakifbank-giyim-alisverisi-kampanyasi.jpg

Vakıfbank, emekli müşterilerine karşılıksız nakit ödeme haricinde daha yüksek meblağların ulaşmasını sağlayacak olan bir kredi hizmeti de sunacağını açıkladı. İlgili hizmetinin üst limitini 125 bin TL, azami vade sayısını 36 ay ve başlangıç faiz oranını yüzde 1,55 olarak belirleyen banka, 40 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarını 1.534,25 TL olarak hesapladı.

Ziraat Bankası Emekli Kredisi 2022

Ziraat Bankası, 750 TL üst limitli emekli promosyonu hizmetine ek olarak düşük faizli emekli kredisi hizmeti de sunacağını açıkladı. İlgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, başlangıç faiz oranını yüzde 1,55 olarak belirleyen banka, 20 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarını 767,12 TL olarak hesapladı.