Kamu Bankaları Mayıs Ayı İhtiyaç Kredisi Faiz Oranlarını Güncelledi: 26 TL'ye 20 Bin TL'lik Hizmet Almak Artık Mümkün!

Kamu Bankaları Mayıs Ayı İhtiyaç Kredisi Faiz Oranlarını Güncelledi: 26 TL'ye 20 Bin TL'lik Hizmet Almak Artık Mümkün!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası, yeni ayın ihtiyaç kredisi hizmetlerinin ayrıntılarını paylaştı. İşte kamu bankalarının ihtiyaç kredisi hizmetlerine ilişkin ayrıntılar…

2021 yılının son ayında rekor seviyelere ulaşan döviz kurları ve altın fiyatları, hali hazırda zamlı fiyatlar aracılığı ile hizmete sunulan ürünlerin arka arkaya zam almalarına sebep oldu. Yapılan ürün zamlarından sonra değişen etiketlere yetişmekte güçlük çeken vatandaşlar, gelirlerinin sabit ancak giderlerinin günden güne artmasından ötürü geçim derdine düştüler. Nakit ihtiyaçlarını karşılamak ve buna bağlı olarak da alım güçlerini yükseltmek isteyen vatandaşlar, bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerini araştırmaya başladılar.

Vatandaşların uygun faiz oranlı ihtiyaç kredisi arayışlarına, kamu bankalarından olumlu yanıt geldi. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası mayıs ayı için geçerli olan ihtiyaç kredisi kampanyalarının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Ziraat Bankası’nın nakit sıkışıklığı içerisinde olan vatandaşlar için geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık faiz oranı yüzde 1,79 olarak belirlendi. Banka, ilgili hizmetinden 20 bin TL’lik nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarını, 803,43 TL olarak hesapladı.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

2020/02/04/vakifbank-94465493237b6f.jpg

Vakıfbank’ın nakit desteğine ihtiyacı olan müşterileri için geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi hizmetinin üst limiti 125 bin TL olarak belirlendi. Banka ilgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay ve aylık faiz oranını yüzde 1,91 olarak belirledi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 20 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarı ise 821,93 TL olarak hesaplandı.

Halk Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Halk Bankası’nın nakde sıkışan vatandaşlar için geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasının ayrıntıları belli oldu. Banka, 100 bin TL ile sınırlandırmış olduğu yeni kampanyasının azami vade sayısını 36 ay, aylık faiz oranını ise yüzde 1,79 olarak belirledi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödeme tutarı ise 401,71 TL olarak hesaplandı.