Kamu Bankaları, Emeklilere Geri Çeviremeyecekleri Kredi Kampanyaları Geliştirdi! 20 Bin, 40 Bin, 100 Bin TL Emekli Kredisi

Kamu Bankaları, Emeklilere Geri Çeviremeyecekleri Kredi Kampanyaları Geliştirdi! 20 Bin, 40 Bin, 100 Bin TL Emekli Kredisi

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası nakde sıkışan emekliler için reddedemeyecekleri kredi kampanyaları geliştirdiklerini duyurdu. İşte kamu bankalarının emekli kredisi kampanyalarına ilişkin ayrıntılar…

Kamu bankaları, emekli müşterileri için özel olarak geliştirmiş oldukları avantajlı kredi kampanyalarının ayrıntılarını paylaştı.

Vakıfbank’tan Emeklilere 90 Gün Ödeme Erteleme Fırsatı!

Kamu bankalarından birisi olarak hizmet veren Vakıfbank, yeni dönemde arka arkaya duyurmuş olduğu kredi kampanyalarının arasına bir yenisini daha eklediğini duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre üst limiti 125 bin TL olarak belirlenmiş olan kredi kampanyası kapsamında, emeklilere taksit ödemelerini 3 aya kadar erteleme fırsatı sunulacağı bilgisi kaydedildi.

Vakıfbank, maaşını kendi bünyesinden alan emekli müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu ödeme ertelemeli kredi kampanyasının azami vade sayısının 36 ay ve başlangıç faiz oranının yüzde 1,55 olduğunu bildirdi. Söz konusu kampanyadan 40 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 1.534,25 TL olarak hesaplandı.

Ziraat Bankası’ndan Düşük Faizli Emekli Kredisi Kampanyası!

ziraat.jpg

Kamu bankası olarak hizmet veren ve düzenlediği kategorik kampanyalar sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Ziraat Bankası, maaşını kendi bünyesinden çeken emekli müşterilerine yüzde 1,55’ten başlayan faiz oranına sahip kredi hizmeti sunacağını açıkladı.

Ziraat Bankası tarafından geliştirilmiş olan emekli kredi kampanyasının azami vade sayısı 36 ay olarak belirlendi. Bu vadede yüzde 1,55 faiz oranı karşılığında 20 bin TL tutarında kredi çekmek isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı ise 767,12 TL olarak hesaplandı.

Halk Bankası’ndan Emeklilere Masrafsız Kredi Kampanyası!

Bir diğer kamu bankası olan Halk Bankası da emekli müşterilerine 100 bin TL üst limitli kredi kampanyasını duyurdu. 36 ay vade ile sınırlandırdığı hizmetinin başlangıç faiz oranını yüzde 1,55 olarak belirleyen banka, örnek hesaplama tablosunu yayınladı. Buna göre bankadan 36 ay vade, yüzde 1,74 faiz oranı karşılığında 100 bin TL’lik destek almak isteyen müşterilerin ödeyecekleri taksit tutarı, 5.339,96 TL olarak hesaplandı.