İster 0 km ister 10 yaşa kadar ikinci el otomobillerde geçerli kredi! Yapı Kredi’den en uygun taşıt kredisi fırsatı!

İster 0 km ister 10 yaşa kadar ikinci el otomobillerde geçerli kredi! Yapı Kredi’den en uygun taşıt kredisi fırsatı!

Yapı Kredi bireysel ve ticari taşıt kredilerinde en cazip oranları duyurdu. İster 0 km ister 10 yaşa kadar 2. el taşıt kredisi fırsatları devam ediyor! İşte en uygun oranlar…

Yapı Kredi Bankası tarafından hem bireysel hem de ticari taşıt kredilerinde en uygun taşıt kredisi oranları duyuruldu. Üstelik 10 yaşına kadar olan ikinci el otomobillerde de geçerli olacak. Kefilsiz ve ekspertiz süreci ile uğraşmak zorunda kalmadan vatandaşların rahatça hayallerindeki araca kavuşmaları sağlanıyor.

Son yıllarda otomotiv sektöründe görülen yüksek fiyatlar vatandaşları uygun kredilere yönlendirdi. Bu kapsamda öne çıkan Yapı Kredi Bankası ise cazip oranlarıyla dikkat çekiyor. Uygun geri ödeme seçenekleri ve faiz oranları ile krediden kolayca yararlanabilirsiniz.

10 YAŞA KADAR 2. EL TAŞIT KREDİSİ FIRSATI!

ister-0-km-ister-10-yasa-kadar-ikinci-el-otomobillerde-gecerli-kredi-yapi-krediden-en-uygun-2.jpg

Otomobil piyasalarında 0 km araçların fiyatlarının olağanüstü artışından sonra birçok kişi ikinci el piyasalara yöneldi. Ancak burada da yüksek fiyatların görülmesi finansman ihtiyacının artmasına neden oldu. Bu kapsamda devreye giren Yapı Kredi Bankası ise 10 yaşına kadar olan ikinci el taşıtlarda da kredi sağlayacağınız duyurdu.

Bireysel taşıt kredisi kapsamında 2. el için kredi kullanmak isteyenlere yüzde 2,49’dan başlayan faiz oranları sunulacak. Ticari taşıt kredilerinde ise yüzde 1,86 faiz oraları ile ikinci el taşıt kredisi kullandırılacak.

YAPI KREDİ TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANALRI

İster 0 km ister 10 yaşa kadar 2. el taşıt alımlarında geçerli olmak üzere, bireysel taşıt kredisi kapsamında yüzde 2,49’dan başlayan faiz oranları sunuluyor. 48 aya kadar vade seçenekleri ve uygun geri ödeme fırsatları sunulacak.

YAPI KREDİ TİCARİ TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Ticari taşıt satın alımlarında ise Yapı Kredi Bankası tarafından uygun oranlar sunuluyor. Sıfır ya da ikinci el ticari taşıt alımlarında yüzde 1,86 faiz oranları uygulanıyor. 150.000 TL ticari taşıt kredisi için aylık 4.843 TL taksit tutarı ile 48 ay vade seçenekleriyle kredi geri ödemelerinin yapılması sağlanıyor.