İşletme sahiplerinin dikkatine! QNB Finansbank Şirketim uygulaması 3 bin TL tutarında para hediyesi verecek!

İşletme sahiplerinin dikkatine! QNB Finansbank Şirketim uygulaması 3 bin TL tutarında para hediyesi verecek!

QNB Finansbank’ın dijital bankacılık kolu olan Enpara, işletme sahipleri için 3 bin TL’ye varan para hediyesi ödüllü yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. İşte dijital bankanın yeni kampanyası…

İlk olarak 2019 yılında görülen ve kısa süre içerisinde tüm dünya ülkelerine yayılarak hayatın bir anda durmasına sebep olan koronavirüs salgını, can kayıplarına sebep olmasının yanı sıra işletmelerin de kepenk kapatmasına yol açtı.

Salgının ilk başladığı yıl içerisinde henüz aşıların bulunmamış olması ve diğer olumsuz faktörlerden ötürü kapanma kararı alan ülkeler arasında yer alan Türkiye, sokağa çıkma yasağı uygulamaları sebebi ile birçok işletme sahibinin ve esnafın kepenk kapatmasına işaret etti. Bu durum aşıların bulunmasına ve salgın etkilerinin hafifletilmesine kadar devam ederken o dönem içerisinde özellikle esnafların ciddi bir ekonomik kriz yaşamalarına sebep oldu.

Salgının ciddi seyrettiği dönem içerisinde esnaflara ve diğer işletme sahiplerine birçok farklı alandan destek sağlanmaya çalışılsa da kaybın büyük olması toparlanmayı da geciktirdi. Tam “aşılar bulundu, artık rahata erme zamanı” diye düşünülürken para piyasalarında ve altın piyasasında yukarı yönlü hareketlerin görülmesi, darda olan işletme sahiplerini daha da büyük bir çıkmazın içerisine doğru sürükledi.

Son birkaç yılda işletme sahiplerinin yaşadıkları zorlu sürece bir nebze olsun destek olmak isteyen Enpara, yeni bir kampanya geliştirdiğini müjdeledi. QNB Finansbank’ın dijital bankası Enpara tarafından geliştirilen yeni kampanyanın ayrıntıları, işletme sahipleri ile paylaşıldı.

ENPARA ŞİRKETİM TAVSİYESİ KAMPANYASI!

isletme-sahiplerinin-dikkatine-qnb-finansbank-sirketim-uygulamasi-3-bin-tl-tutarinda-para-h-2.jpg

Bankacılık sektörünün ileri gelen isimlerinden olan QNB Finansbank’ın dijital bankası olarak hizmetlerine devam eden Enpara, Enpara Şirketim uygulamasını kullanan mevcut müşterileri için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Dijital bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan yeni kampanya haberine göre yakınlarına Şirketim uygulamasını tavsiye eden ve onların bankanın POS cihazı, kredi kartı ya da günlük hesap gibi hizmetlerinden yararlanmasını sağlayan mevcut müşterilere kişi başı 100 TL, toplamda ise 3 bin TL değerinde para hediyesi verileceği bildirildi.

ENPARA ŞİRKETİM TAVSİYESİ KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Enpara Şirketim tavsiyesi kampanyasından yararlanmak için bankanın mobil uygulamasının açılan ekranında yer alan “bizi tavsiye edin” kısmından yakınlara link gönderilmesi ve ilgili yakının link üzerinden banka müşterisi olması sağlanmalıdır.