İşletme Sahibi Emeklilere Denizbank'tan Büyük Destek: 150 Bin TL 60 Ay Vade Fırsatı ile Anında Hesapta!

İşletme Sahibi Emeklilere Denizbank'tan Büyük Destek: 150 Bin TL 60 Ay Vade Fırsatı ile Anında Hesapta!

Yeni dönemde emekli müşterileri için geliştirmiş olduğu kampanyaların arasına bir yenisini daha dahil eden Denizbank,emekli işletme sahipleri için özel olarak geliştirmiş olduğu kampanyasının ayrıntılarını paylaştı. İşte Denizbank’ın yeni emekli hizmeti..

Ekonomi piyasaların gündelik hayata direkt olarak etki ettiği şu günlerde emekli müşterileri için özel olarak geliştirdiği kampanyaları arka arkaya yayınlayan Denizbank, bu kapsamda işletme sahibi olan emekli müşterileri için de yeni bir kampanya düzenlediğini açıkladı. Denizbank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile yayınlanmış olan Emekli Esnaf Kredisi hizmetinin ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı. Banka, ilgili hizmetinden yalnızca banka bünyesinden emekli maaşı alan veya yeni dönemde maaş hesabını taşıyacak olan müşterilerinin yararlanabileceğini duyurdu.

Denizbank Emekli Esnaf Kredisi 2022

Denizbank yeni dönemde geliştirmiş olduğu emekli kredilerine yenisini ekleyerek, bu kez emekli esnaflara hizmet sunacağını açıkladı. Banka 60 ay vade fırsatı sunduğu ve kefil aramadığı kredi hizmetinin üst limitini 150 bin TL olarak belirledi. Bankalara borcu olan tüm emekli esnaflara, ilgili kredi hizmeti aracılığı ile borçlarını kapatma fırsatının sunulacağı bildirildi.

Denizbank Emekli Esnaf Kredisi Örnek Hesaplama Tabloları

denizbank.jpg

Denizbank’ın hem mevcut emekli müşterileri hem de hesabını taşıyacak olan yeni emekli müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu 150 bin TL üst limitli Emekli Esnaf Kredisi hizmetinin örnek hesaplama tablosu belli oldu. Banka, 10 bin TL’lik tutara göre oluşturmuş olduğu hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

  • 10 bin TL- 12 ay vade- %1,82 faiz oranı: 940,44 TL
  • 10 bin TL- 24 ay vade- %1,86 faiz oranı: 525,90 TL
  • 10 bin TL- 36 ay vade- %1,93 faiz oranı: 394 TL
  • 10 bin TL- 48 ay vade- %1,96 faiz oranı: 329,88 TL
  • 10 bin TL- 60 ay vade- %2 faiz oranı: 294,69 TL

Denizbank Emekli Esnaf Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Denizbank tarafından geliştirilmiş olan Emekli Esnaf Kredisi hizmetinden yararlanarak borçlarını kapatmak isteyen vatandaşlar, tüm Denizbank şubeleri aracılığı ile hizmet başvurusunda bulunabilirler.