İslam Memiş Açıkladı: Altın Temmuz’da 1200, Aralık Ayında 1450 TL! Güncel Altın Fiyatları

İslam Memiş Açıkladı: Altın Temmuz’da 1200, Aralık Ayında 1450 TL! Güncel Altın Fiyatları

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, FED faiz kararı sonrasında yorumlarını güncelledi. İşte Uzman İslam Memiş’in ses getiren yorumlarına ilişkin ayrıntılar…

2021 yılından bu yana olumsuz gelişmeler kaydeden ekonomi piyasaları, geçtiğimiz günlerde açıklanan FED faiz kararı sonrasında oklarını yukarı yöne çevirdi. Bir süredir 900 TL’nin altından işlem gören gram altının yükselmesine ilişkin yorumlarda bulunan Uzman İslam Memiş, gündemi karıştıran tespitlerini bildirdi.

“Sıkıntı Ons Altın Değil!”

Piyasalara ilişkin yeni yorumlarını yayınlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ons altının 2 bin doların altından işlem görmesinin bir sorun teşkil etmediğini ancak asıl problemin şimdiye kadar baskı altında tutulan gram altın da olduğunu iddia etti. Ayrıca gümüşte de ciddi patlamaların gözlenebileceğini belirten Uzman Memiş, kısa sürede hızlı yükselişlerin yaşanacağını belirtti.

Aylık ve Yıllık Gram Altın Tahminleri!

altin.jpg

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalara doğrudan etki eden durumların ortaya çıkması sonrasında altın fiyatlarına ilişkin tahminlerini güncelledi. Uzman İslam Memiş gram altının temmuz ayı itibari ile bin 200 TL’ye, aralık ayında ise bin 450 TL’ye yükseleceğini iddia etti.

6 Mayıs Güncel Altın Fiyatları

FED faiz kararlarının ve Rusya- Ukrayna savaşının etkisi ile oklarını yukarı yöne çeviren altın fiyatları, piyasa baskılamalarına daha fazla dayanamayarak hızla yükselmeye devam ediyor. Sabah saatlerinde 896,90 TL’den alınan ve 897,17 TL’den satışa sunulan gram altın, haberin yazıldığı saat itibari ile (14:48) 900 TL’lik seviyeyi aştı.

6 Mayıs saat 14:48 itibari ile gram altın, ons altın ve çeyrek altın fiyatları şu şekilde:

  • Ons altın satış: 1.883,94 dolar
  • Ons altın alış: 1.883,55 dolar
  • Çeyrek altın satış: 1.505 TL
  • Çeyrek altın alış: 1.490 TL
  • Gram altın satış: 904,80 TL
  • Gram altın satış: 904,61 TL

Gursesgazetesi yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan ifadeler, uzman yorumlarından ibarettir.