İŞKUR Ev Hanımlarına 3000 TL Ödeme Yapacak! Evde Paketleme İşi Nasıl Yapılır?

İŞKUR Ev Hanımlarına 3000 TL Ödeme Yapacak! Evde Paketleme İşi Nasıl Yapılır?

Ev hanımlarına yeni bir gelir kapısı olmayı amaçlayan İŞKUR'dan iş fırsatı! Kimler evde paketleme işine başvuru yapabilir?

Ev hanımlarının evden kendi gelirlerini sağlayabilmesi için düzenlenen iş fırsatlarından biri de İŞKUR'dan geldi. Ev hanımlarının evden çalışabilmesi ve böylelikle kendi gelirlerini sağlayabilmesi için yapılan çalışmalardan birini de İŞKUR açıkladı! İş olanağı sağlamasının yanı sıra 3000 TL'de ödeme yaparak, destek olacağını duyuran İŞKUR, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki kimler bu iş fırsatından yararlanabilir? Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Evden çalışması gereken gereken kadınlara yeni bir iş olanağı sağlamayı amaçlayan İŞKUR, yeni bir iş fırsatı olduğunu tüm ev hanımlarına açıkladı. Sağlayacağı destek ile birlikte her kadının evden gelir sağlayabilmesi ve aylık şeklinde düzenli gelir elde edebilmesi adına düzenlemeler yaptığını açıklayan İŞKUR, konu ile ilgili detayları da verdi. Peki kimler bu iş fırsatından yararlanabilecek?

Evde Paketleme İşi

Evden çalışarak gelir kazanabilecek olan ev hanımlarına özel bu iş sayesinde, ev hanımları düzenli olarak bir gelir kaynağı sağlayabilecek. Evde paketleme işi olarak bilinen bu iş ile birlikte, nikah şekeri hazırlama, paketleme gibi evden yapılabilecek işleri yapabilecekler. Bu iş sayesinde hem paketleme işlerini yaparak gelir kazanabilecekler hem de ev hanımları kendilerine adeta bir hobi kazanabilecekler. Her bireyin kendi gelirini kazanabilmesi ve aile bütçesine katkıda bulunabilmesini amaçlayan İŞKUR, bu iş ile birlikte 3000 TL ödeme de yapacak. Bu sayede ev hanımları hem kendi işlerinin sahibi olacaklar hem de herhangi bir şekilde sermaye sıkıntısı çekmeyecekler. İŞKUR'un bu açıklamasının ardından pek çok ev hanımı konu ile ilgili araştırmalar yaptı. Kimlerin bu işe başvuru yapabileceği ve nasıl başvuru yapabilecekleri konusunda merak edilen noktalar oldu. Peki kimler evde paketleme işi için başvuru yapabilir?

Evde Paketleme işine Kimler Başvuru Yapabilir?

Herhangi bir şekilde bir işte çalışmayan yani bir geliri olmayan ev hanımları, aynı zamanda SGK, Bağ-kur gibi kurumlardan sigortası olmayan kişiler bu işe başvuru yapabilirler. Başvurularının onaylanması halinde işe hemen destek ile birlikte başlayacaklar.

Evde Paketleme İşine Nasıl Başvuru Yapılabilir?

Evde paketleme işi için herhangi bir kuruma giderek başvuru yapılmasına gerek yok. İŞKUR'un kendi web sitesi üzerinden her ev hanımı başvuru yapabilir.