İş Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Ziraat Bankası Müşterilerinin Dikkatine: 100 TL'lik Market İndirimi Sunuldu!

İş Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Ziraat Bankası Müşterilerinin Dikkatine: 100 TL'lik Market İndirimi Sunuldu!

Ziraat Bankası, İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası, artan market fiyatlarına karşın kendi müşterilerini koruma altına almak amacı ile yeni kampanyalar geliştirdi. İşte bankaların market alışverişi kampanyalarının ayrıntıları…

Ekonomi piyasalarının olumsuz hareketlerinden ötürü artan market fiyatları, İş Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Ziraat Bankası’nı harekete geçirdi. 3 banka, ay sonuna kadar geçerli olan alışveriş kampanyalarını duyurdu.

Yapı Kredi Bankası Alışveriş Kampanyası 2022

Türkiye’nin en gelişmiş özel bankalarından birisi olan Yapı Kredi Bankası, artan ürün fiyatlarına karşın mevcut müşterilerine hediye para desteği vereceğini bildirdi. Söz konusu market alışverişi kampanyasının son başvuru tarihini 31 Mayıs olarak belirleyen banka, ayrıntıları paylaştı.

Yapı Kredi Bankası tarafından duyurulmuş olan market alışverişi kampanyasının ayrıntılarına göre World özellikli kartları aracılığı ile Chippin Market uygulamasından 250 TL ve üzeri tutarlarda alışveriş harcaması yapanlara 25 TL, toplamda 50 TL tutarında hediye para ödülünün verileceği bilgisi kaydedildi.

Türkiye İş Bankası Alışveriş Kampanyası 2022

2021/10/28/is-bankasi-krediecaf8.jpg

Türkiye İş Bankası da gündelik hayat şartlarının giderek ağırlaşmasına karşın mevcut müşterilerine alışveriş desteğinde bulunacağını açıklayan özel bankalardan birisi oldu. Banka, 31 Mayıs tarihine kadar başvurulara açık olan market alışverişi kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Türkiye İş Bankası tarafından duyurulmuş olan market alışverişi kampanyasının ayrıntılarına göre bireysel Maximum kartları aracılığı ile yapılan market, kasap, bakkal, şarküteri harcamalarının ikincisinden itibaren hediye para ödülünün verileceği bilgisi kaydedildi. Banka, minimum harcama tutarını 200 TL olarak belirlerken, ikinci harcamadan itibaren 20 TL, toplamda 200 TL tutarında hediye para kazanma fırsatı sunduğunu bildirdi.

Ziraat Bankası Alışveriş Kampanyası 2022

Kamu bankalarından birisi olarak hizmet veren Ziraat Bankası, yeni dönemde artan market ürünü fiyatlarına karşın mevcut müşterisine destek vereceğini açıkladı. Banka tarafından geliştirilmiş olan market kampanyasının son başvuru tarihi 31 Mayıs olarak duyurulurken, diğer ayrıntılar da paylaşıldı.

Ziraat Bankası’nın market kampanyasının ayrıntılarına göre ay sonuna kadar bireysel Bankkart ürünleri aracılığı ile toplamda bin 500 TL ve üzeri tutarlarda market, bakkal, manav, şarküteri harcaması gerçekleştirenlere, 100 TL tutarında Bankkart Lira hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.