İş Bankası Konut Kredisi Paketi ile Ev Sahibi Olmak Çok Kolay! Faizleri Düşüren İş Bankası Müjdeyi Verdi!

İş Bankası Konut Kredisi Paketi ile Ev Sahibi Olmak Çok Kolay! Faizleri Düşüren İş Bankası Müjdeyi Verdi!

İş Bankası konut kredilerinde düşük faiz oranları uyguluyor. Ev sahibi olmak için İş Bankası’nın konut kredisi kampanyasını hemen inceleyin. Geri ödeme de sağladığı kolaylıklar ile herkes artık ev sahibi olabilir.

İş Bankası, özenle hazırlamış olduğu düşük faiz ve kolay geri ödeme koşullarına sahip konut kredisi kampanyasını siz değerli tüketicilere sunmuştur. Artık ev sahibi olmanız için en büyük destekçiniz İş Bankası. Kolayca başvuru yapabileceğiniz konut kredisi, banka tarafından kısa sürede onaylanmaktadır. Sizlerde bu fırsatı kaçırmamak adına en yakın İş Bankası iletişim kanalını ziyaret edin.

İş Bankası Konut Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

İş Bankası’nın sunmuş olduğu konut kredisine başvurmak artık çok kolay. On sekiz yaşını doldurmuş olmanız gerekli olan şartların başında yer almaktadır. Sonrasında ise satın almak istediğiniz eve dair, İş Bankası’nın sizden istediği evrakları temin ederek başvurunuzu kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz size en yakın İş Bankası şubelerini ziyaret edebilir, dilerseniz de internet sitesinden işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

İş Bankası Konut Kredisi Faiz Oranları Ne Kadar?

2021/10/28/is-bankasi-kredi.jpg

Birçok ihtiyaca yönelik kredi kanalına sahip olan İş Bankası, tüm kredilerinde düşük faiz uygulamasını gerçekleştirmektedir. Düşük faiz oranlarından yararlanmak için İş Bankası müşterisi olma şartı aranmamaktadır. Bankanın müşterisi olmasanız dahi, ilgili kampanyalardan faydalanabilirsiniz. İş Bankası, konut kredilerinde en düşük faiz oranını yüzde 1,95 olarak belirlemiştir.

İş Bankası En Fazla Ne Kadar Konut Kredisi Veriyor?

İş Bankası konut kredisinin tutarının belirlenmesinde, bankanın ekspertiz raporu oldukça önemli bir rol oynamaktadır. Nitekim satın alınmak istenilen evin satış bedeli, ekspertiz tarafından belirlenerek bankaya sunulmaktadır. Buna göre belirlenen ev satış tutarı 500.000 TL’nin altında ise bu tutarın yüzde doksanına kadar konut kredisi kullanımı sağlayabilirsiniz. Belirtilen ücretin üzerinde fiyata sahip evlerde bu oran yüzde seksenlere düşmektedir.

İş Bankası Konut Kredisi En Uzun Vade Oranı Ne Kadar?

Farklı bankalarda da olduğu gibi İş Bankası’ndan temin edeceğiniz konut kredisinin tutarına bağlı olarak vade süreleri değişiklik göstermektedir. Buna göre İş Bankası’nın müşterileri için sunmuş olduğu en kısa vade on iki ay olurken, en uzun vade oranı ise yüz yirmi aydır.