İş Bankası Konut Kredisi Kampanyası Başlattı: Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Uygun Faizli Konut Kredisi Desteği!

İş Bankası Konut Kredisi Kampanyası Başlattı: Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Uygun Faizli Konut Kredisi Desteği!

İş Bankası ile ayrıcalıklı konut kredisi almak herkesin hakkı. İş Bankası tüm müşterilerine uygun faiz miktarları ve vade özellikleri ile yeni taşıt kredisini sunuyor!

İş Bankası sunduğu avantajlı krediler ile öne çıkmayı başarıyor. İş Bankasının avantajlı konut kredisi, herkesin ev sahibi olmasını amaçlıyor. İş Bankasının avantajlarından yararlanarak hayalinizi süsleyen evi almak istemez misiniz? Geniş başvuru seçenekleri ve ayrıcalıklı özellikler ile sunulan bu kredi herkesin ihtiyacını karşılayabilecek kadar büyük bir kapasiteye sahip.

İş Bankası Konut Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

İş Bankası konut kredisinde avantajların yanı sıra başvuru kanalları da çok çeşitlidir. Konut kredisi almak isteyenler bankanın tüm elektronik kanallarından ve şubesinden yararlanabilir. Elektronik ortamda konut kredisine başvurulsa dahi hem belge sunmak hem de krediyi alabilmek için şubeye gitme şartı bulunur. İş Bankasının kredi başvurusunu kabul ettiği kanallar şunlardır:

  • İnternet bankacılığı
  • İnternet sitesi
  • Mobil bankacılık uygulaması
  • Müşteri iletişim merkezi
  • Banka şubesi

İş Bankası Konut Kredisi Faiz Oranları Ne Kadar?

İş Bankası konut kredisi alarak hayalini kurduğunuz o eve kısa sürede ulaşabilirsiniz. Banka bunun için sabit faiz oranlarını kullanıyor ve tüm tüketicileri destekliyor. Hayat sigortasının da krediye dahil olup olmamasına göre faiz oranları değişmektedir. Bankanın belirlediği güncel faiz oranı ise %2.05’tir. Bu faiz oranı ile kısa sürede kredi alınabilir ve esnek geri ödeme seçeneklerinden yararlanılabilir.

İş Bankası En Fazla Ne Kadar Konut Kredisi Veriyor?

2020/02/21/is-bankasi-hisseleri-neden-yeniden-gundeme-geldi-h86758-af627.jpg

İş Bankasının konut kredisi için verdiği kredi miktarının hem üst hem de alt limiti bulunmaktadır. Kredinin alt limiti 5.000 Türk lirası ve üst limiti ise 1.000.000 Türk lirası olarak belirlenmiştir.

İş Bankası Konut Kredisi En Uzun Vade Oranı Ne Kadar?

Konut kredisi için en fazla 120 aya kadar vade uygulanır. İş Bankası esnek geri ödeme seçeneklerini ayrıca aylık ödeme, 2 ayda bir ödeme ve 3 ayda bir ödeme şeklinde güncellemiştir. Herkes kendisi için uygun olan ödeme aralığını seçerek kredi başvurusu sürecini tamamlayabilir.