ING Bank’tan Yüzleri Güldüren Açıklama: Çekilmiş veya Çekilecek Olan Tüm Kredilerin Faizleri Sıfırlandı!

ING Bank’tan Yüzleri Güldüren Açıklama: Çekilmiş veya Çekilecek Olan Tüm Kredilerin Faizleri Sıfırlandı!

Türkiye’nin en önemli özel bankalarından birisi olan ING Bank hem mevcut müşterilerini hem de potansiyel müşterilerini yakından ilgilendiren bir karara imza atarak, kredi faizlerinin sıfırlandığını açıkladı. İşte bankanın yeni hizmetine ilişkin ayrıntılar

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketleri, gündelik hayat akışı içerisinde alınan hizmetlere ve hizmet ürünlerine yüksek oranlı zamların yapılmasına sebep olurken bir taraftan da vatandaşların alım güçlerinin düşmesine ve buna bağlı olarak da nakde olan ihtiyaçlarının artmasına sebep oldu.

Yeni dönemde katlanarak artan nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve borç batağının içerisine sürüklenmemek adına bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerine yönelen vatandaşlar, bu kez de artan faiz oranları ile yüzleşmek zorunda kaldı. Bu noktada devreye giren ING Bank hem mevcut kredi müşterilerini hem de bünyesinden kredi çekmeyi planlayan potansiyel müşterilerini yakından ilgilendiren yeni bir karara imza attığını açıkladı.

ING Bank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan yeni kampanya haberine göre bankanın belirlemiş olduğu tarihten sonra kredi hizmeti almış veya alacak olan müşterilere, sıfır faiz imkânı sunulacağı bilgisi kaydedildi.

ING Bank’tan 0 Faizli İhtiyaç Kredisi Desteği!

Ülkemizin önemli özel bankalarından birisi olarak hizmetlerini sürdüren ING Bank, artan nakit ihtiyaçlarına karşın yeni bir kampanya düzenlediğini açıkladı. Banka tarafından yapılmış olan resmî açıklamaya göre 5 Kasım 2021 tarihinden sonra çekilen veya çekilecek olan 5 bin TL tutarlı kredilerin, Turuncu Ekstra Kart aracılığı ile aylık olarak yapılacak olan bin 250 TL’lik harcama sözü karşılığında sıfır faiz ile hizmete sunulacağı bilgisi kaydedildi.

ING Bank’ın Faizsiz İhtiyaç Kredisi Kampanyasının Örnek Hesaplama Tablosu

ing-bank.jpg

ING Bank, yeni dönemde düzenlemiş olduğu ve 5 bin TL’lik krediler için geçerli olan yüzde 0 faiz kampanyasının örnek hesaplama tablosunu yayınladı. Söz konusu tabloya göre 24 ay vade karşılığında çekilecek olan 5 bin TL’lik kredinin aylık geri ödeme tutarı, 261,61 TL olarak hesaplandı.

ING Bank 0 Faizli Kredi Kampanyası Başvurusu

ING Bank’ın Turuncu Ekstra Kart’ına verilecek olan harcama sözüne karşılık geliştirmiş olduğu faizsiz kredi kampanyasından yararlanmak için kart başvurusu yapılması yeterlidir.