ING Bank'tan emeklilere ek ödeme çağrısı! Maaşını taşıyıp, otomatik fatura ödeme talimatı verene 8 bin TL promosyon!

ING Bank'tan emeklilere ek ödeme çağrısı! Maaşını taşıyıp, otomatik fatura ödeme talimatı verene 8 bin TL promosyon!

Ülkemizin değerli özel bankalarından birisi olan ING Bank, kasım ayının gelişi ile birlikte emekli ek ödeme kampanyalarını güncellediğini duyurdu. İşte bankanın yeni kampanyalarına ilişkin ayrıntılar…

Sosyal Güvenlik Kurumu ile bankalar arasında imzalanan maaş ödemeleri protokolü kapsamında emekli müşterileri için ek ödeme kampanyaları geliştiren özel bankalar ve kamu bankaları, yeni dönemde çok çeşitli faktörlere bağlı olarak yükselen enflasyon karşısında ilgili kampanyalarını güncellemek durumunda kaldılar. Sene başından bu yana gelişmeye devam eden olumsuz ekonomik şartlar karşısında tek maaşlı emekliler için kendi işletim politikaları çerçevesinde kampanyalar geliştiren bankalar, kasım ayının başında kampanyalarının içeriklerini değiştirdiklerini duyurdu.

Yeni ayın gelişi ile birlikte emekli ek ödeme kampanyalarını geliştiren özel bankalardan birisi de ING Bank oldu. Banka emekli promosyonu kampanyasına ek olarak yeni müşterileri için bir kampanya daha geliştirdiğini duyurarak ilgili kampanyalarına ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ING BANK’TAN GÜNCEL EMEKLİ EK ÖDEME KAMPANYALARI

ing-banktan-emeklilere-ek-odeme-cagrisi-maasini-tasiyip-otomatik-fatura-odeme-talimati-vere-2.jpg

Yeni yılın başından bu yana pek çok farklı kategori altında avantajlı içeriklere sahip kampanyalar geliştirerek darda olan vatandaşlara destek olmaya çalışan ING Bank, kasım ayının gelişi ile birlikte emekli ek ödeme kampanyalarını güncellediğini duyurdu. Maaş hesabını taşıyan ve ilgili hesabın en az 3 yıl boyunca banka bünyesinde kalacağının sözünü veren emekli müşterilere ödenecek olan yeni promosyon tutarları, şu şekilde açıklandı:

  • SGK maaşı 3.499 TL ve altı tutarlarda olanlara: 4.500 TL
  • SGK maaşı 3.500- 7.499 TL aralığında olanlara: 5.250 TL
  • SGK maaşı 7.500- 9.999 TL aralığında olanlara: 6.750 TL
  • SGK maaşı 10.000 TL ve üzeri tutarlarda olanlara: 7500 TL

ING Bank emekli maaşı hesabını taşıdıktan sonra ilgili hesabı üzerinden en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı veren her yeni müşterisine, 500 TL’lik daha ek ödeme hizmeti sunacağını bildirdi.

ING BANK EMEKLİ EK ÖDEME KAMPANYALARI BAŞVURUSU

ING Bank’ın emekli promosyonu kampanyasından yararlanmak için bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile maaş hesabının taşınması gerekmektedir. 500 TL’lik ek ödeme kampanyası için ise maaş hesabı taşındıktan sonra ilgili iletişim kanallarından birisi aracılığı ile en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı verilmelidir.