ING Bank ve Türkiye Ekonomi Bankası Haziran Ayı Emekli Ek Ödeme Paketlerini Duyurdu! 4000 ve 5250 TL…

ING Bank ve Türkiye Ekonomi Bankası Haziran Ayı Emekli Ek Ödeme Paketlerini Duyurdu! 4000 ve 5250 TL…

Ülkemizin önemli özel bankalarından olan Türkiye Ekonomi Bankası ve ING Bank, haziran ayının sonuna kadar geçerliliği bulunan emekli ek ödeme kampanyalarının ayrıntılarını paylaştı. İşte iki özel bankanın emekliler için geliştirmiş oldukları ödeme hizmeti

ING Bank ve TEB, emekli vatandaşlar için kendi özellerinde geliştirmiş oldukları ödeme kampanyalarının ayrıntılarını paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası ve ING Bank’tan Eşit Tutarlı Promosyon Ödemeleri!

Ülkemizin en önemli özel bankalarından ikisi olan Türkiye Ekonomi Bankası ve ING Bank, sene başında güncellenen Sosyal Güvenlik Kurumu maaş ödemeleri protokolü kapsamında güncel bir promosyon kampanyası düzenlediklerini açıkladılar. İki bankanın da kendi bünyesinde hizmete açtığı ancak aynı tutarlara sahip olan promosyon ödemelerine ilişkin ayrıntılı bilgiler paylaşıldı.

Türkiye Ekonomi Bankası ve ING Bank, emekli maşı hesaplarını 30 Haziran tarihine kadar kendi bünyelerine taşıyan ve ilgili hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağının taahhüdünü veren tüm vatandaşlara, maaş harici ödeme yapacaklarını bildirdi. Söz konusu ödeme tutarları ise şu şekilde belirlendi:

  • SGK emekli maaşı 1.499 TL ve altı tutarlarda olan vatandaşlara: 1.850 TL
  • SGK emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 2.300 TL
  • SGK emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan vatandaşlara: 2.750 TL

ING Bank ve Türkiye Ekonomi Bankası’ndan Yakınını Getir Kampanyaları!

ing-bank.jpg

ING Bank ve Türkiye Ekonomi Bankası, kendi bünyelerinde geliştirmiş oldukları promosyon kampanyalarına ek olarak bir ödeme kampanyası daha geliştirdiklerini duyurdu. İki bankanın kendi özellerinde geliştirmiş oldukları ve “yakınını getir” ismi ile hizmete açtıkları yeni kampanyanın detayları belli oldu.

Türkiye Ekonomi Bankası, bünyesinde geliştirmiş olduğu yakınını getir kampanyası kapsamında emekli yakınlarına bankaya üyelikleri konusunda referans olan her müşteriye 250 TL, toplamda ise 2.500 TL tutarında ek ödeme yapacağını bildirdi. ING Bank ise aynı şartları sağlayan emeklilere, azami olarak 1.250 TL’ye kadar ek ödeme yapılacağını duyurdu.

Emekli Promosyonu ve Yakınını Getir Kampanyalarına Nasıl Başvuru Yapılır?

TEB ve ING Bank’ın emekli promosyonu ile yakınını getir kampanyalarına, bankaların mobil uygulamaları, internet bankacılığı kanalları ve şubeler aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.