ING Bank Kurban Bayramı Öncesi Son Duyurusunu Yaptı: Ay Sonuna Kadar Kimliği ile Başvuran Tüm Emeklilere 4 Bin TL Ödenecek!

ING Bank Kurban Bayramı Öncesi Son Duyurusunu Yaptı: Ay Sonuna Kadar Kimliği ile Başvuran Tüm Emeklilere 4 Bin TL Ödenecek!

ING Bank yeni dönemde müşteri sayısını arttırmaya yönelik düzenlemiş olduğu kampanyalara bir yenisini daha ekledi. Yalnızca emekli vatandaşları ilgilendiren, karşılıksız ödeme içerikli hizmetin ayrıntıları paylaşıldı. İşte ING Bank’ın emekli hizmetleri...

Emekli vatandaşlar Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından düzenli olarak ödenen emekli maaşları sayesinde bankaların önemli kalemlerinden birini oluşturmaktalardır. Gelir belgelerinin devamlı olması sayesinde bankaların hemen hemen tüm hizmetlerinden yararlanabilen emekli vatandaşlar, bu özellikleri sayesinde bankaların yakından takip ettikleri grup içerisinde yer almaktalardır. Bu kapsamda yeni dönemde emekli müşteri sayısını arttırmak ve bu vesile ile de emekli vatandaşların nakit sıkışıklıklarına çare olmak isteyen ING Bank, emekli promosyon kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

ING Bank Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

ING Bank emekli maaşı hesabını 3 yıllığına kendi bünyesine taşıyan yeni müşterilerine, şu tutarlarda promosyon ödemesi yapacağını bildirdi:

  • 1.500 TL’nin altında emekli maaşı alanlara: 1.850 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 2.300 TL
  • 2.500 TL’den fazla emekli maaşı alanlara: 2.750 TL

ING Bank’tan Emeklilere “Yakınını Getir” Ödemesi!

ing-bank.jpg

ING Bank yeni dönemde yakınını banka bünyesine dahil eden tüm emekli müşterilerine 250 TL, toplamda bin 250 TL tutarında ek ödeme yapacağını bildirdi.

ING Bank’ın Emekli Kampanyalarına Nasıl Başvuru Yapılır?

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan 2 bin 750 TL üst limitli emekli promosyonu kampanyasından faydalanmak isteyen emekli vatandaşların, söz konusu hizmet için ek bir başvuru yapmalarına gerek yoktur. Ay sonuna kadar bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile maaş hesabını taşıyan ve ilgili hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren tüm emekli vatandaşlar, kendileri için belirlenmiş olan promosyon tutarını almaya hak kazanırlar.

ING Bank’ın geliştirmiş olduğu “Yakınını Getir” kampanyasından yararlanmak için de ek bir başvuru yapılmasına gerek duyulmamaktadır. Kendi maaş hesabını ING Bank’a taşıyan ve referansı aracılığı ile bir yakınının banka bünyesine dahil olduğunu ispatlayan tüm emekli vatandaşlar, ilgili ek ödemeleri almaya hak kazanırlar.